h1

Various Artists – A Touch of Jazz: An Essential Female Vocals

February 21, 2007

a compilation album by blackmamba

Why I compiled this album?
Album ini gw buat khusus buat teman2 disini, dan penggemar jazz khususnya. Gw seleksi dan pilih single handedly, satu persatu, sehingga gw bisa garansi manis lagu2nya, penyanyinya bahkan kualitas suaranya.


What the hell is this about?
This is an album, where you can feel the touch of jazz. (makanya gw bikin judulnya jg itu hehe..) Album ini isinya variatif, baik dari aliran jazznya maupun penyanyinya. Semuanya easy listening, ga ada yg bikin pusing/mumet.. as for me, the main reason for me to jazzin’ my day is i wanna have a happy, relax and free life. Bagi yg udah tau lagu2nya, gw yakin seratus persen setuju ama gw, bagi yg belum tau, bakal rugi banget kalo sampai melewatkan album ini.

Who should listen to this?

well… everybody. serius. Bagi penggemar berat jazz, penggemar masing2 sub genre/aliran, jelas gw rekomen banget. Bagi yang baru/mau belajar kenalan ama jazz? ini bakal perfect banget.Disini ada nu-jazz, ada swing, ada bossa/samba, ada original jazz, ada “le parissien“, ada funk jazz, dan lain2. Penyanyi dari berbagai negara, semua gw rangkum jadi satu. Lagunya asik buat nyantai, buat nyetir, buat dinner dll. Ga percaya? coba deh.

Why I post this one in here?
Gw pengen ngenalin jazz ama temen2 yg blom terbiasa dengerin jazz.

tracklist

1. Madeleine Peyroux – Dance Me To The End Of Love (3:57)
2. Meja – Dindi (4:09)
3. Feist – Mushaboom (3:52)
4. Sitti – One Note Samba (2:10)
5. Maria Rita – Caminho Das Águas (3:11)
6. Renee Olstead – Midnight At The Oasis (3:21)
7. Lisa Ekdahl – It’s Oh So Quiet (Anais Anais) (2:38)
8. Jane Monheit – Over the Rainbow (6:40)
9. Jean Frye Sidewell – Alfle (5:18)
10. Noon – Sunny (3:23)
11. Carol Kidd – When I Dream (4:33)
12. Les Nubians – Si Je T’avais Ecute (4:16)
13. Diana Krall – Little Girl Blue (5:39)
14. Lisa Ono – So Danco Samba (2:35)
15. 15. Jeanette Lindstrom & Steve Dobrogosz – The Look of Love.mp3
16. Mindi Albair – Ordinary Love (3:44)
17. Da Costa – Acai (3:00)
18. Susan Wong – Cavatina (4:00)
19. Kahimi Karie – Zoom Up! (2:03)

Download

About these ads

4 comments

  1. knapa gak bisa downloaD yach?padahal lagunya oke2 bngt…please ajarin y how to download the music in your web..thank’s a lot…..


  2. Satu site yg cukup informatif. Bagus deh, maju terus.
    Eh ngomong ngomong, kalau Syahrani punya web site nggak ya ? makasih


  3. very interesting, but I don’t agree with you
    Idetrorce


  4. Hi, download link does not work. Can you please re-activate? Hope you read English, I do not read Indonesian.

    Cheers!



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: