h1

the acount is suspended

June 10, 2007

sorry banget guys web free mp3 download gw untuk sementara di blok atau kasarnya kena blok dari host tempat gw langganan hostnya. karena katanya webnya berisikan atau menginfokan “copyright content” gw akan coba cari-cari hosting baru yang mungkin bisa atau boleh untuk menginfokan atau memberikan share untuk copyright content.

mungkin ada teman-teman yang biasa berkunjung diweb gw untuk memberikan informasi mengenai hosting yang boleh untuk meletakan atau untuk share mp3 silahkan kabar-kabarin gw biar secepatnya webnya bisa gw aktifkan kembali dan gw bersama team gw bisa untuk ngasih koleksi2 mp3 buat teman-teman semua yach.. :d

english version :

sorry guys.. my web free mp3 download has been suspended for a moment. cause i got  warning from the hosting company about copyright content.  i’ll try to move all my data in a new host as soon as posibble.

if you have a info about hosting can put info about mp3 you can tell to me.. thanks

About these ads

7 comments

  1. makanya… naro mp3 di multiply aja… hehe


  2. Wah…. sayang banget boss…. Sedih banget nih gue(Moga bisa segera di atasin dech problemnya)


  3. turut berduka cita atas di bloknya (sementara khan?)web mp3 free download bung bocahklene. padahal ini wwb, favoritku tiap hari. saya belum bisa kasi saran, bung bocah mau hosting dimana biar ga kena suspend lagi. Kalo di multiply, cuma lagu barat aja yang di blok. kalo lagu dari asia kayaknya bebas deh..
    mohon infonya kalo udah dapat hosting baru, biar saya bisa tetap setia mampir ke web free mp3 downloadnya bung bocah.


  4. sorry, can someone write in english because i dont comprehend the message about the free mp3 download page. :)
    Thanks

    bocah :
    mun.. i have a problem with hosting company for copyright content in my music page.. so fot the moment tha page has been suspended until i have move the hosting or the file.. i’ll try to back as soon as posibble.. just wait.. :D


  5. Mun, the download page is temporarily unavailable until technical problems resolved. Blogger suggests that you come back again on regular basis to check on its status.


  6. Mas..Klene
    Saya sangat kehilangan mp3 yang baru2 nya tuh…
    bener deh…
    coba mas pindah ke multiply aja

    Yandi
    Biasanya aku download sehari 200mb minimal…
    Gawatttttt


  7. thanks checker! :)



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: