Archive for the ‘Download’ Category

h1

Ngeblog dibayar / Pay Per Post

March 14, 2008
Are you have a blog…??
Want get some money from your blog..??
You will get about $500 or more a month from your blog..??
Just click this banner.. and i’ll bring you to get some money from your blog..
So.. What are you waiting for..??
Come on and get it.. :D
Setelah mengalami kemalangan kemarin ini, yang mana blog gw kena banned or delete. Akhirnya ada salah satu peluang untuk mempunyai penghasilan tambahan lagi dari hobby ngeblog dan dibayar per-post. Site ini dikasih tau oleh salah satu teman gw yang dulu n sampai sekarang suka ngeblog juga dan katanya dia sudah menikmati dolar dari setiap postingan yang di approve. Minimal pendapatan perpostingan $5. Wah lumayan juga khan tuch.. Dari hobby tetapi juga bisa menghasilkan.. ini merupakan cita2 gw banget dari dulu. Dan makanya silahkan juga buat teman2 yang mau mencoba mendapatkan penghasilan tambahan dari hobbynya ngeblog silahkan klik banner diatas dan elo semua tinggal registrasi blog elo.Kesempatan ini tidak hanya untuk blogger lama tetapi juga buat para blogger baru juga bisa mendapatkannya. Karena mereka juga tidak melihat dari trafic pengunjung blog, tapi dilihat dari kualitas postingan kmu..

So Tunggu apalagi.. buruan aja cobaa…

Your Browser does not support IFrames: This form can not be rendered. Please visit PayPerPost to sign up.

Hire Me Direct

h1

OST – Step Up 2 ( The Streets)

March 6, 2008

Tracklist :
1. Low (feat. T-Pain) [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Flo Rida – 3:50 -
2. Shake Your Pom Pom [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Missy Elliott – 4:00
3. Killa (feat. Yung Joc) [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Cherish feat. Yung Joc – 3:50 -
4. Hypnotized (feat. Akon) [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Plies featuring Akon – 3:08
5. Is It You [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Cassie – 3:57
6. Can’t Help But Wait [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Trey Songz – 3:24
7. Church (feat. Teddy Verseti) [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] (Amended Version) – T-Pain feat. Teddy Verseti – 4:00 -
8. Ching-A-Ling [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Missy Elliott – 3:38
9. Push [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Enrique Iglesias – 3:28 -
10. 369 (feat. B.o.B.) [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Cupid feat. B.o.B. – 3:31
11. Impossible [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Bayje – 3:37
12. Lives In Da Club (feat. Jay Lyriq) [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Sophia Fresh – 3:28
13. Girl You Know (Feat. Trey Songz) [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Scarface – 4:14 -
14. Say Cheese [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – K.C. – 4:05 -
15. Let It Go [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Brit & Alex – 3:21 -
16. Ain’t No Stressin [Step Up 2 The Streets O.S.T. Version] – Montana Tucker, Sikora, Denial – 4:19

Download

Hire Me Direct

h1

Janet Jackson – Discipline (2008)

March 6, 2008
About the Artist
International megastar Janet Jackson, who has sold over 100 million albums worldwide and is the newest signing to the Island Def Jam Music Group, has completed her first new single for the label with hitmaking producer Rodney Jerkins. “Feedback” will impact across-the-board at all radio formats on January 7th.

DISCIPLINE, Janet Jackson’s new album – and the 10th studio album of her career – is scheduled to arrive in stores on February 26th. In addition to Rodney Jerkins, the new album brings together an A-list of guest producers, including Jermaine Dupri, Ne-Yo, Stargate, Tricky Stewart, and The-Dream. DISCIPLINE was executive produced by Antonio “L.A.” Reid, Chairman, Island Def Jam Music Group.

In a class all by herself, 5-time Grammy Award-winning and Oscar-nominated Janet Jackson is currently starring in Why Did I Get Married?, the smash hit movie by Tyler Perry, which opened #1 at the box office. This is the third motion picture of Janet’s career, and her third to open at #1, following the success of Nutty Professor II: The Klumps (2000), and her leading title role in John Singleton’s Poetic Justice (1993).

Tracklist :
1. I.D. 0:47
2. Feedback 3:38
3. LUV 3:09
4. Spinnin 0:07
5. Rollercoaster 3:51
6. Bathroom Break 0:40
7. Rock With U 3:52
8. 2nite 4:08
9. Can’t B Good 4:13
10. 4 Words 0:10
11. Never Letchu Go 4:07
12. Truth Or Dare 0:23
13. Greatest X 4:23
14. Good Morning Janet 0:44
15. So Much Betta 2:52
16. Play Selection 0:17
17. The 1 3:41
18. What’s Ur Name 2:33
19. The Meaning 1:16
20. Discipline 5:00
21. Back 0:18
22. Curtains 3:50

Download

h1

Kings of Convenience Discography

March 6, 2008
Kings of Convenience are an indie folk-pop duo from Bergen, Norway. Consisting of Erlend Øye and Eirik Glambek Bøe, the musical group is known for their delicate tunes, calming voices, and intricately subtle guitar melodies. Both Øye and Bøe sing in their tracks, and both of them compose.


Kings of Convenience – Riot on an Empty Street


Tracklist :
1. “Homesick” – 3:13
2. “Misread” – 3:08
3. “Cayman Islands” – 3:02
4. “Stay Out of Trouble” – 5:04
5. “Know-How” (with Feist) – 3:58
6. “Sorry or Please” – 3:47
7. “Love Is No Big Truth” – 3:48
8. “I’d Rather Dance with You” – 3:29
9. “Live Long” – 2:57
10. “Surprise Ice” – 4:23
11. “Gold in the Air of Summer” – 3:33
12. “The Build-Up” (with Feist) – 4:05

Kings of Convenience – Versus

Tracklist :
1. “I Don’t Know What I Can Save You From” (remix by Röyksopp) – 4:13
2. “The Weight of My Words” (remix by Four Tet) – 4:43
3. “The Girl from Back Then” (remix by Riton) – 3:28
4. “Gold for the Price of Silver” (collaboration with Erot) – 3:04
5. “Winning a Battle, Losing the War” (remix by Andy Votel) – 3:43
6. “Leaning Against the Wall” (remake by Evil Tordivel) – 3:35
7. “Toxic Girl” (string arrangement by David Whitaker) – 4:55
8. “Failure” (remake by Alfie) – 4:19
9. “Little Kids” (remix by Ladytron) – 3:08
10. “Failure” (arrangement by Kings of Convenience) – 4:56
11. “Leaning Against the Wall” (remix by Bamboo Soul) – 3:38
12. “The Weight of My Words” (instrumental remix by Four Tet) – 5:30

Kings of Convenience – Quiet Is the New Loud

Tracklist :
1. Winning a Battle, Losing the War
2. Toxic Girl
3. Singing Softly to Me
4. I Don’t Know What I Can Save You From
5. Failure
6. The Weight of My Words
7. The Girl From Back Then
8. Leaning Against the Wall
9. Little Kids
10. Summer on the Westhill
11. The Passenger
12. Parallel Lines

Download

Hire Me Direct

h1

Cindy Bernadette

March 6, 2008

Nama Cindy Bernadette mungkin sekilas terdengar seperti nama yang asing di dunia musik Indonesia. Tapi Cindy Bernadette bukanlah pendatang baru, dia tiada lain adalah ‘Cindy’ yang pada tahun 2005 bersama THE GROOVE membawakan lagu Katakan Dgn Cinta dan pada tanggal 8 December 2005 merilis album pertamanya bersama Sony BMG dengan single ‘Rintangan duet w/ Glenn Fredly’ , ‘Aku Sahabatmu Yg Mencintaimu’ dan ‘Berpesta feat. Rio Febrian & Ello’ yang kemudian membawa lagu tersebut beserta Cindy dan Rio Febrian menjadi tema iklan Bank Mandiri Visa di tahun 2006. Cindy pun ikut menyumbangkan suaranya dalam lagu ‘Summer Sky’ gubahan arranger dan bassist Ari Firman di album Bass Heroes dan juga menyanyikan lagu ‘Ada Rindu’ dimana pencipta lagu tersebut (Nuckie DJ) menjadi pemenang ketiga di kontes album Cilapop 2006. TENTANG NAMA… Di tahun 2007, Cindy merilis album keduanya dengan menggunakan nama Cindy Bernadette dan judul albumnya Wish No 1. Nama Cindy Bernadette memang adalah nama lengkap dari mojang Bandung kelahiran 22 January ini dan ketika ia bergabung dengan ‘New Voices’ di New York pada thn 1998 dibawah Earseph Entertainment, ia pun sudah dikenal dengan nama Cindy Bernadette.

BoCaH SaYs :

Salah satu musisi cantik asal Indonesia yang nanti akan tampil dalam Event Besar Tahunan Java Jazz Festival 2008. Selain cantik ini ce memang mempunyai suara yang bening banget yang membuat hati bergetar kalau dengerin dia menyanyi. Selama ini mungkin elo cuman denger dia banyak berduet sama musisi2 jazz Indonesia dan juga mancanegara. Namun jangan salah juga dialbum solonya sendiri dia juga ada menyanyikan beberapa lagu yang berasa jazzy banget. Berhubung nanti dia akan tampil di JJF 2008 jadi gw sudah pilihin dua lagu yang berasa banget nuansa jazzynya. Lagu ini diambil dari album solonya yang berjudul Wish No. 1. Walau sebenarnya menurut gw pribadi dia sudah pantes ko untuk menjadi No. 1 karena kualitas suara dan wajahnya yang cantik huekeke.. Enjoy.. guys..

Performances at Java Jazz Festival :
Saturday March 8, 2008

Download

h1

Dimi – Yours (2007)

March 6, 2008
BoCaH SaYs :
Kalo sering nonton MTV Indo akhir-akhir ini, pada tahu sama DIMI yang mantan penyanyi latar Maliq & D’ Essentials. Yup dia dipilih sebagai MTV Hot Seat bulan ini, makanya klip “Tonight” yang merupakan single pertama dari album debut penyanyi bernama asli Dimiria Hapsari berjudul “Yours” sering nongol di MTV Indo. Albumnya sendiri sudah direlease semenjak September 2007 lalu.

Album Dimi ini merupakan sebuah album yang bisa dibilang unique collaboration, kenapa..?? karena di album ini Dimi ada berduet bareng Eric Benet yang mantan suami dari Haley Barry, dan juga pernah menjadi nomintaro Grammy Award. Dan juga ada salah satu lagu di album itu yang diciptakan Dimi bareng Vikter Duplaix yang juga seorang musisi jazz kelas dunia. Vikter meninggalkan lagu ini dalam keadaan mentah dikarena dia tidak punya banyak waktu di Indonesia dan hal ini menyebabkan Dimi harus extra kerja keras untuk menyelesaikan lagu ini. “This was the first time that I was forced to be confident and brave enough to co-produce this song with someone like Vikter Duplaix,” tegas Dimi.

[File name]
Dimi – Yours – 01 – Cahaya CInta
Dimi – Yours – 02 – Tonight
Dimi – Yours – 03 – Setiap Detik
Dimi – Yours – 04 – Kasihku
Dimi – Yours – 05 – Angel
Dimi – Yours – 06 – Melayang
Dimi – Yours – 07 – Real
Dimi – Yours – 08 – Together ft. Eric Benet
Dimi – Yours – 09 – You
Dimi – Yours – 10 – Absence
Dimi – Yours – 11 – Musim Cinta
Dimi – Yours – 12 – Bila Kau Tahu
Dimi – Yours – 13 – Bonus Track

Download 

h1

Soulvibe – Soulvibe (2008)

March 6, 2008
Ini salah satu pendatang baru yang akan tampil juga nanti pada acara Java Jazz 2008. Sebelumnya gw juga sudah pernah mempromo single mereka yang berjudul Terang Jiwa dan memang akhirnya lagu itu menjadi hits di beberapa chart2 radio di Indonesia.Band yang terdiri dari personel; bassis Ramadhan Handy (bass), Frans Martatko (piano), Adrianto Ario Seto (keyboard), Muhammad Caesar Rizal (drum) serta vokalis Rizqi Rizaldi.Abenk dan Bayu Adiputra. Mereka terbentuk bulan Desember 2003 dengan nama Bsembilan dan menamakan diri SOULVIBE (Sound Of Universal Love N Various Instrument Behaviour)… Mantepkan kepanjangan nama bandnya..?? Mereka ini boleh dibilang mengusung music R&B Soul Jazz.

Remember this Material Album just for promotion dan secepatnya akan gw del linknya atau ada permintaan dari sang artis or pihak managementnya.. silahkan support artis2 kita dengan beli cd aslinya biar mereka bisa terus berkarya memberikan yang terbaik untuk kita.. :d

Tracklist :
Soulvibe – 01 – Your Smile
Soulvibe – 02 – Arti Hadirmu
Soulvibe – 03 – Think Twice
Soulvibe – 04 – Adinda
Soulvibe – 05 – Percayalah
Soulvibe – 06 – No More
Soulvibe – 07 – Warna
Soulvibe – 08 – Cinta Masih
Soulvibe – 09 – I want U bAck
Soulvibe – 10 – Terang JIwa
Soulvibe – 11 – Biarlah (Hapuslah CInta)

Download

h1

Lolipopee presents: VA – Cherish The Broken Heart

January 20, 2008

Lolipopee says:

“Cherish The Broken Heart
Cherish The Pain Inside
Cherish The Sorrow Cry
For A Bright Tomorrow Life”

Buat kalian yang lagi patah hati, celebrate your broken heart with this compilation…
satu-satunya obar manjur patah hati itu, all about her/him harus bisa dikeluarin sebanyak-banyaknya…
so this compilation bisa membantu kamu-kamu semua nglupain si doski (doski??gue dari jaman lupus banget!)
kalian bakal ditemani bintang2 soulful jazz layaknya luther vandross, stevie wonder, si peabo bryson yang hampir semua judul lagunya ttg broken heart!, James Ingram, dll
mudah-mudahan bisa jadi kawan saat sedih…
tapi teteppp…lagu trakhir bertema WE’LL BE OVER DOSKI!hahaFor all the brokenharted, celebrate it with this compilation… you’ll be accompanied by big names like luther vandross, stevie wonder, peabo bryson, james ingram and many others that speaks about how it is to be broken. Enjoy the album and may you’ll get over it soon. smile.gifBlackmamba says:
Whoa golly! album kedua yg bicara soal patah hati setelah For All The Brokenhearted gw yg dulu diposting sekitar bulan agustus. Nice selection of songs, yang bisa ngewakilin broken heart. Emang jazz rata2 bicara soal cinta, tp tetep ada yg bisa mewakili momen2 mellow kita. Menariknya album kompilasi jeng loli ini, lagu2 diawal smp hampir ke ujung ngewakilin masa2 sedih, tapi diakhiri dgn optimisme supaya ga berlarut2. Great idea. tongue.gif

Kalo ada temen2 yg kebeneran lagi mellow, ini album manjur buat nemenin elo. Ato mau dijadiin stok buat jaga2? bole juga.. well, kalo engga juga, album ini teteup asik bgt kok nemenin saat2 santai, despite the theme and the lyrics. Yuk ah.. mangga.. biggrin.gif

in english:
For all the brokenharted, celebrate it with this compilation… you’ll be accompanied by big names like luther vandross, stevie wonder, peabo bryson, james ingram and many others that speaks about how it is to be broken. Enjoy the album and may you’ll get over it soon. smile.gif

01. Stevie Wonder – Lately
02. James Ingram – Just Once
03. Luther Vandross – Promise Me
04. Chicago – If You Leave Me Now
05. Peabo Bryson – Don’t Make Me Cry
06. Bobby Caldwell – Saying It’s Over
07. Peabo Bryson – Why Goodbye
08. Michael Bolton – How Am I Supposed To Live Without You
09. Pattie Labelle & Michael Mcdonald – On My Own
10. Peabo Bryson – Can You Stop The Rain
11. Babyface – Nobody Knows It But Me
12. Gino Vanelli – Living Inside Myself
13. Chris Walker – How Do You Heal Broken Heart
14. Simply Red – So Not Over You
15. Keith Martin – Never Find Someone Like You
16. Janita – I Miss You
17. Natalie Cole – I Miss You Like Crazy
18. Bryan Mcknight – One Last Cry
19. Tony Braxton – Let It Flow
20. Toto – I’ll Be Over You

Download

Hire Me Direct

h1

Harvey Malaiholo & Ireng Maulana – Dia (1983)

January 20, 2008

Barang antik, barang antik……. biggrin.gif
Lagu ini berasal dari album pertama dari trilogi kolaborasi Harvey dan Ireng di tahun 1983. Harvey yang ketika itu udah punya nama, ditambah Ireng Maulana sbg music director ternyata klop bekerja sama. Lagu “Dia” adalah ciptaan Yessy Robot, yg waktu itu lagi laris2nya. Kerjasama tiga orang yang sedang “on fire” jelas menghasilkan hits yang klasik. Kalaupun ada yg lupa ama lagu ini, coba dengerin deh… gw yakin pasti langsung ingat lagi..biggrin.gif another collection from my treasure chest, upped by request.. sekalian gw jadiin Blackmamba’s Pick Of The Day, karna sebenernya lagu ini tinggal nunggu waktu untuk gw naikin ke permukaan lagi hehe… enjoy!

Download

h1

Steve Tyrell – The Best Of

January 20, 2008
When you feel like swingin’.. and bored with the voice like Buble, Sinatra, Harry Connick Jr and others, you should try mr Tyrell. He’s been in the music scene for 4 decades, so he surely know what he’s bringing. It’s romantic, it’s sweet, it’s wonderful, and it’s not oldfashioned, eventhough he sang with the whole orchestra too. So, for a romantic evening, for any garden party, for relaxing, i recommend this one. genitach.gif

1. steve tyrell – the way you look tnight
2. steve tyrell – on the sunny side of the street
3. steve tyrell – the very thought of you
4. steve tyrell – give me the simple life
5. steve tyrell – let’s fall in love
6. steve tyrell – someone to watch over me
7. steve tyrell – our love is here to stay
8. steve tyrell – ain’t misbehavin’
9. steve tyrell – baby it’s cold ouyside (jane monheit)
10. steve tyrell – tomorrow may never come
11. steve tyrell – stardust
12. steve tyrell – as time goes by
13. steve tyrell – you’ve got a friend in me
14. steve tyrell – it had to be you
15. steve tyrell – everytime we say goodbye
16. steve tyrell – for all we know
17. steve tyrell – georgia on my mind
18. steve tyrell – i wonder
19. steve tyrell – until the real thing comes along
20. steve tyrell -i’ve got my love to keep me warm

Download 

h1

Dimi – Tonight

January 20, 2008

Buat yg nonton jakjazz kemaren, rasanya pasti ngeliat dan tertarik ama yg namanya Dimi. Itu emang penampilan perdana Dimi. Dimiria Hapsari sebenernya bukan orang baru didunia musik. Dia sempat gabung dgn Maliq & d’Essentials smp taon 2006. Album solonya dipersiapkan sejak 2005, dan baru 2007 akhirnya rampung. Ga tanggung2, di albumnya itu dia dibantu Vikter Duplaix dan Eric Benet. Itu dari artis internasional. Artis lokal? ada Lawrence Aswin (Sova), Ali (The Groove), Titi Sjuman, J-Mono, Androitz Music dan Full House Band. Album debut sekeren ini, sayangnya, beredar tidak merata.. ga tau dimana salahnya. Masih susah bgt dicari dimana2 smp sekarang. Semoga aja distribusinya bisa lancar kedepannya…

Musik yg diusung Dimi? ga jauh2 dari Maliq, it’s funky fresh groove jazz, and very very soulful, karena emang Dimi ini ngefans bgt ama Chaka Khan, Erykah Badu, Sly and the family Stone, atau Earth Wind and Fire. So yg suka soulful acid jazz, harusnya pasti demen ama Dimi. Suaranya renyah dgn vibrasi keren.. rada mirip ama suara Lisa Lisa & Cultjam yg ngetop taon 80an.. ok, silakan dicobain single pertamanya ini, yg sekarang lumayan sering nongol di Global TV dan stasiun2 tv lain.

Download 

h1

Witsqa – Hari-hariku (2007)

January 20, 2008

Here She is.. seorang putri yang menjelang usia remaja.
Celoteh manjanya; “Aku sebenarnya mau menjadi pelukis, tapi karena nga bisa-bisa ngegambar, ya akhirnya aku pilih jadi penyanyi aja…Aku belajar nyanyi dan makin lama makin suka”.
Kalau saja dia lantas berhasil menjadi pelukis, maka “Hari-hariku” tak akan dapat diceritakan dengan “indahnya” kemana-mana..Begitulah, maka menyanyinya pun ditekuni dengan serius, dan waktu bergulir dengan cepat.. asahan vokal dari Elfas Music School agaknya turut pula memberinya dasar yang “baik dan benar” sebgai penyanyi.

Nggak apa-apa deh dia nga jadi pelukis, karena suaranya ternyata..
Wow.. tiada duanya saat ini (Well, what a voice she has).
Bakat menyanyi dengan asahan yang tepat, langsung “mengganggu” telinga bahkan hati kita, dan akan membuat “ke-ajaib-an” dirinya makin sempurna kalau sempat menikmati ia menyanyi sambil… main piano!

Ya, ia memainkan piano juga, bahkan menekuni saksofon segala!
(Makin “resmi dan sah” kalau di bilang: “nga ada duanya kan?”).
Beruntunglah sang putri cantik belia ini, kedua orang tuanya senantiasa mengikuti dan mendukungnya dengan penuh kasih sayang, maka ia pun leluasa dan penuh suka cita menapaki karir menyanyinya di atas jalan yang mulus…
Dia adalah Addina Witsqantidewi, begitu nama cantiknya.
Panggilan sayangnya Witsqa, yang tampil pertama kali ini dengan album “Hari-hariku” yang dirilis Irven & Nano Stinky bersama Harry Toledo dan Harry Budiman hingga Mus Mujiono, Sandy Winata, Inang Noorsaid, Faisal, Gihon, Jimmy Tobing dan lainnya.

Ia akan “menceritakan” hari-hari cerianya nan penuh warna.
Hari-hari seorang gadis belia menyongsong remajanya. Hari-hari mempesona… So Supportlah ia dengan membeli cd / kaset originalnya.. Jangan sampai hari-hari mempesonanya hancur jika kita membeli cd bajakannya. Materi ini hanya gw kasih untuk promo dan kemungkinan nanti akan langsung gw delete..

Listen and Enjoy..:beers:

Tracklist :
01. Kau Jadi Temanku
Cipt : Irven
Lirik : Irven / Harry Toledo

02. Widzi Adikku
Cipt/ Lirik : Harry Toledo

03. Lagi-lagi Dia
Cipt / Lirik : Harry Budiman

04. Hanya Untukmu
Cipt / Lirik : Irven

05. Lekat Dihatiku
Cipt / Lirik : Harry Toledo

06. Mari Berdansa
Cipt / Lirik : Harry Toledo

07. Dia Yang Kutunggu
Cipt / Lirik : Harry Budiman

08. Kuingin Hanya Diriku Dihatimu
Cipt / Lirik : Irven

09. Teman Terbaikku
Cipt / Lirik : Harry Budiman

10. Kau Sahabatku
Cipt : Nano stinky
Lirik : Nano Stinky / Harry Budiman

11. Mungkinkah Aku
Cipt / Lirik : Irven

12. Hari Ini Ulang Tahunmu
Cipt : Irven
Lirik : Irven / Harry Toledo

Download

h1

Natasha Bedingfield – Pocketful of Sunshine (2008)

January 19, 2008

On Pocketful of Sunshine, Natasha Bedingfield sounds like Joss Stone only bouncier. Nothing wrong with that. In fact, the brightness and buoyancy of this record will keep it spinning long after CDs that shoot for hipster credibility–with funked-up bells and fancy production whistles–have been deposited back into their jewel cases for all eternity. Check it out: “Love Like This,” with Sean Kingston, puts its hands in the air for puppy love–the kind that’ll bring you back to your “middle school kiss”–and a couple of other songs follow the youth-themed suit. “Backyard” time-travels to an idyllic childhood, while “Freckles” fleshes out, for the benefit of the insecure, the beauty in imperfections. Elsewhere, Bedingfield is her indomitably upbeat self. Opener “Put Your Arms Around Me” reeks of reassurance and tenderness. “Happy” implores would-be gloom-and-doomers to snap out of it, and while the title track doesn’t wander all that far lyrically, it benefits from a chanted verse brimmed in (positive) attitude. The vibe, overall, is beach-blanket warm and blue-sky ready. Sunshine earns a pocketful, if not more, of pop-music props. –Tammy La Gorce

Tracklist :
1. Put Your Arms Around Me
2. Pocketful Of Sunshine
3. Happy
4. Love Like This featuring Sean Kingston
5. Piece Of Your Heart
6. Soulmate
7. Say It Again
8. Angel
9. Backyard
10. Freckles
11. Who Knows
12. Pirate Bones
13. Not Givin’ Up

Download

Hire Me Direct

h1

One Republic – Dreaming out Loud (2007)

January 19, 2008


Amazon.com

If, like most of the pop-listening public, you heard Timbaland’s chart-topping remix of OneRepublic’s single “Apologize” before you heard the original, you may be mildly confused about what kind of music the band makes. Timabaland’s signature electronic swizzles and “eh-eh-eh”s leave the impression that OneRepublic is a style-heavy outfit a la Maroon 5, but frontman Ryan Tedder’s plaintive words and woebegone themes don’t fall far from forerunners Keane, Coldplay, and the Fray. Dreaming Out Loud chisels away at the dichotomy. “Apologize,” stripped of its swizzles, is a gorgeous modern rock song made all the more gorgeous by the urgency in Tedder’s striking, unscuffed voice, and a lot of the songs on this record stack up similarly. Which is to say that, although tracks like “Tyrant” and opener “Say (All I Need)” wrap themselves around some seriously stylish production, substance is really this band’s thing. A piano played by turns ferociously and tenderly drives the point home, and so do some choice lyrics; if you are inclined to choke up at feelings laid bare, check out “Goodbye, Apathy” and “Come Home” at your own risk.

Tracklist :
1. Say (All I Need)
2. Mercy
3. Stop And Stare
4. Apologize
5. Goodbye, Apathy
6. All Fall Down
7. Tyrant
8. Prodigal
9. Won’t Stop
10. All We Are
11. Someone To Save You
12. Come Home
13. Apologize (Remix)
14. Hearing Voices
15. Dreaming Out Loud

 Download

h1

OST – Ayat – ayat cinta (2007)

January 18, 2008

Tracklist :
1. Rossa – Ayat-Ayat Cinta
2. Sherina – Jalan Cinta
3. Rossa – Takdir Cinta
4. Ungu – Tercipta Untukku Ft. Rossa
5. Ungu – Andai Ku Tahu
6. Music Scoring – Opening Scene
7. Music Scoring – Letter From Noura
8. Music Scoring – Thalagi
9. Music Scoring – The Basket
10.Minus One – Ayat-Ayat Cinta
11.Minus One – Jalan Cinta
12.Minus One – Takdir Cinta

Download 

h1

3 Doors Down – Citizen Soldier

January 18, 2008

Citizen Soldier” is a single by the American alternative rock band 3 Doors Down. The song was released as a single in November 2007 in conjunction with a recruitment campaign by the United States National Guard. The lyrics convey the band’s views regarding the actions performed by the Guard.

A music video (directed by Antoine Fuqua) released to movie theaters, the National Guard website, and other outlets portrays the history of the Guard and employs current members of the Guard as actors.

Download

h1

Yovie & Nuno – The Special One

January 18, 2008
Di penghujung 2007 ini Yovie Widianto kembali menorehkan karya dalam album bertajuk THE SPECIAL ONE. Di album kelima ini Yovie masih setia didukung band The Nuno, namun kali ini hanya dituliskan sebagai Nuno saja, menjadi Yovie & Nuno. Tak hanya nama, personil Nuno pun mengalami pergantian. Gail (vokal), Ersta (bass), dan Rere (drum) resmi mengundurkan diri. Kini formasi Nuno adalah Dudi (Vokal), Diat (gitar), dan Dikta (vokal). Dikta bergabung dengan Nuno mulai pertengahan tahun 2007. Cowok berumur 22 tahun ini semula tergabung sebagai gitaris sebuah band indie di Jakarta .Ibarat seorang chef, Yovie sudah mempunyai resep jitu dalam meramu karya musiknya. Rahasianya terletak pada pilihan kekuatan musik yang rancak, dimana harmonisasi nan ritmis menjadi elemen utama. Sementara itu aransemen diolah sedemikian rupa sehingga tetap berkesan ringan dan komunikatif. 11 lagu yang terangkum di album ini disajikan dengan tema beragam, berlirik romantis bahkan terkadang ‘nakal.’

Tracklist :
1. Dia Milikku
2. Menjaga Hati
3. Janji Suci / The Special One
4. Bunga Jiwaku
5. Seperti Bintang
6. Ku Tak Suka Lagu Ini
7. Sejuta Cinta
8. Hey
9. Jalan Diam Diam
10. Tak Pandai Memilih
11. Sempat Memiliki

Download

h1

The Smashing Pumpkins – American Gothic EP (2008)

January 18, 2008

American Gothic was produced by Billy Corgan and Jimmy Chamberlin, with one song co-produced by Roy Thomas Baker. The songs were recorded at the Pass Studio in Los Angeles, CA while the Pumpkins were on a break between their 2007 national tour and upcoming 2008 European tour.

“We have always regretted not recording more in between tours because albums have never caught the full story of the group…it’s sort of Zeitgeist+,” says BILLY of American Gothic, the title of which is “continued comment on the state of our country.”

Tracklist :
01 Again, Again, Again (The Crux)
02 Rose March
03 Sunkissed
04 Pox

Download 

h1

VA – Promo Only Rhythm Club February 2008

January 18, 2008
Tracklist :
01 Justin Timberlake Duet with Beyonce – Until the End of Time (Jason Nevins Mixshow) 5:42
02 Cam Tyler – Feels Like Heaven (Silverroom Remix) 6:39
03 Yves La Rock – Rise Up (Original Mix) 7:32
04 Yanou – Sun Is Shining (Spencer & Hill Remix) 6:34
05 Bob Sinclar & Steve Edwards – Together (Robbie Riveras Juicy Mix) 8:10
06 Billie Ray Martin – Undisco Me (Peter Jurgens Remix) 6:48
07 Cascada – What Hurts the Most (Spencer & Hill Remix) 6:58
08 Bellatrax feat. Sophia May – I Cant Help Myself (Sunfreakz Extended Mix) 6:57
09 David Guetta feat. Cozi – Baby When The Light (Fred Riester & David Guetta RMX) 8:18
10 Hardrox – Feel The Hard Rock (Up To No Good) (Heiko & Maiko Extended Mix) 5:48
11 Mick Jagger – Charmed Life (Kioshi & Hush Remix) 7:40
Download 
h1

VA – Promo Only Underground Club January 2008

January 18, 2008
Tracklist
1 James Blunt – 1973 (Tong And Spoon Mix)
2 Chris Fortier – Fantastic Diversion (Album Version)
3 Big Brooklyn Red – All I Want (Vocal Mix)
4 KT Brooks – Love (Main Mix)
5 Platinum Project – Your Love Sets Me Free (Extended Mix)
6 Fekin’ Moves F / Scott Wozniak – Lately (Bravo Mike’s Vocal Trip)
7 Lance Jordan – Shine Together (Original Mix)
8 Mami & Papi – Tumba (TKC Original Mix)
9 Hard-Fi – Suburban Knights (Angello & Ingrosso Remix)
10 Stonebridge – You Don’t Know (Club Mix)
Download 
h1

VA – Promo Only Rhythm Radio February 2008

January 18, 2008
Tracklist :
01 Janet – Feedback (Promo Only Clean Edit)
02 Webbie – Independent (Promo Only Amended Clean Edit)
03 Bow Wow & Omarion – Hey Baby (Jump Off)
04 Fergie (Feat. Soulja Boy Tell ‘em) – Clumsy (Collipark Remix)
05 Keyshia Cole – I Remember
06 Playaz Circle (Feat. Ludacris) – U Can Believe It
07 Ray J (Feat. Yung Berg) – Sexy Can I (Promo Only Clean Edit)
08 Ne-Yo – Go On Girl
09 The Dream – Falsetto
10 Ying Yang Twins – Drop
11 Plies (Feat. Tank) – You (Promo Only Clean Edit)
12 Justin Timberlake (Feat. Timbaland & Three 6 Mafia) – Chop Me Up (Album Version)
13 Mike Jones (Feat. Hurricane Chris) – Drop & Gimme 50 (Promo Only Super Clean Edit)
14 Yo Gotti (Feat. Pleasure P) – Let’s Vibe
15 Hurricane Chris (Feat. Boxie) – Playas Rock
16 Jagged Edge – Whole Town Laughing (Album Version)
17 Shawty Lo – They Know (Main) (Promo Only Clean Edit)
18 Fat Joe (Feat. J. Holiday) – I Won’t Tell
19 Timbaland (Feat. Keri Hilson & Nicole Scherzinger) – Scream
Free Download 
h1

BoCaH Present : VA – Top 20 Hit List Vol. 2 (Jan 2008)

January 18, 2008
Tracklist
01. Fergie – Finally
02. Backstreet Boys – Satellite
03. Jewel – Stronger Woman
04. Alanis Morissette – Underneath
05. Allan Cutler – What If
06. LeAnn Rimes – Good Friends And A Glass of Wine
07. Matchbox Twenty – These hard times
08. Shannon Noll – In Pieces
09. 3 Doors Down – Citizen Soldier
10. Evanescence – Weight Of The World
11. The SMashing Pumpkins – Again, Again, Again
12. Paramore – Let The Flames Begin
13. Simple Plan – Running Out Of Time
14. Avril Lavigne – Runaway
15. Good Charlotte – Victims Of Love
16. Missy Elliot – Ching-A-Ling
17. Sean Paul – Pepperpot
18. Madonna – Give It To Me
19. Danity Kane – 2 Of You
20. Janet Jackson – Feedback
Download 
h1

New Blog for Free Mp3 Download

July 24, 2007

Berhubung kemarin ada masalah dengan tempat free mp3 download gw, sekarang gw dah coba bikin tempat download mp3 yang baru, tapi karena kemarin sebagian besar file mp3 gw di delete jadi web yang baru ini masih belum sebanyak dulu file mp3nya. Tapi gw dan team akan berusaha terus ngupdate dan upload lagu2 terbaru setiap hari.

Bagi yang berminat mau download mp3 gratisan bisa pergi ke blog ini atau bisa langsung ke forum ini.

I’ll be waiting you there guys.. :D

h1

Hot Single This Week

July 15, 2007

TRAVIS – SELFISH JANE



“Selfish Jean” adalah sebuah single dari band alternative rock asal Scottish (Travis) lagu ini merupkan lagu ditrack ke dua dalam album mereka yang keluar ditahun 2007 ini yang berjudul The Boy With No Name. Dan lagu ini merupakan single kedua mereka di album tersebut, yang sudah direlease pada 9 July 2007 lalu.

Selfish Jean was written by Fran Healy between 2005 and 2006, most likely in his apartment in New York, and was demoed using Healy’s own computer. He sampled the drum intro from the Iggy Pop song Lust For Life, looped it to create a basic rhythm, and then played the song and recorded vocals over the top of the rhythm track. The demo was then taken to Travis drummer Neil Primrose as an example of what to play, and thus, the song exists in its current form.

Link..

MARION RAVEN – FALLING AWAY


Masih ingat dengan Group M2M..?? Itu merupakan group yang beranggotakan 2 cewe cantik, muda dan imut. Dan ini Marion Raven adalah salah satu anggotanya yang saat ini sudah sibuk bersolo karir. “Falling away” ini merupakan single pertama dari terbarunya “Set Me Free”. Pokoknya enak deh lagunya yang pasti dan rada-rada ngerock musicnya dikit..

Link…

DAME SHIRLEY BASSEY – GET THE PARTY STARTED


Single ini aslinya di nyanyikan oleh PINK dan di nyanyikan ulang oleh Dame Shirley Bassey yang merupakan artis yang dapat kesempatan 3 kali untuk menyanyikan lagu untuk OST JAMES BOND 007. Gimana lagunya PINK setelah dibawakan oleh Shirley Bassey ini..?? Yang pasti beda banget karena ada nuansa orkestra serta sedikit sariosa ala si Shirley ini.. yang pasti enak bangetlah..

Link..

Avril Lavigne – The Scientist

Setelah kemarin si Avril ini mengcover song lagu dari musisi legendaris John Lennon – Imagine yang kurang sesuai dan rada kurang asik sekarang dia mencoba lagi menyanyikan salah satu lagu hitsnya Coldplay yang The Scientist. Disini menurut gw lebih bagus dari pada dia mengcover song lagunya si Om John. Penasaran kayak gimana..?? klik aja link ini yach..

Link..

h1

Ella Fitzgerald – Forever Ella (2007)

June 13, 2007

Until my music page online again i’ll try to post some link in this blog.

Blackmamba says:
Ella Fitzgerald, aka Lady Ella, aka The First Lady of Song, a phenomenal name in jazz world for more than half century. She sold more than 40 million copies world wide, and also the owner of the voice that will never be matched, compared and forgotten. If she still alive, she would reach 90 years old several days ago, on April 25th. Her voice is unique, 3 octave full, with really clear intonation and pronounciation, also capable of doing a perfect scat. She became an inspiration of hundreds artists after her, named Jamie Cullum, Jane Monheit, Madeleine Peyroux, Jill Scott for example. In this album, you can listen to 20 best love songs of Ella. This album was released in celebration of her 90th birthday. A trully magical and fantastic compilation that will highlight all her best days, and what a true legend she was. This is an essential album guys, so.. for you who still don’t have Ella’s songs, do listen and find the answer, why Ella is phenomenal.

1. Ev’ry Time We Say Goodbye
2. Cry Me A River
3. Manhattan
4. Best Is Yet To Come
5. I Get A Kick Out Of You
6. Cheek To Cheek
7. Don’t Fence Me In
8. Get Happy
9. Night And Day
10. Let’s Face The Music And Dance
11. Summertime
12. Someone To Watch Over Me
13. Let’s Do It (Let’s Fall In Love)
14. They Can’t Take That Away From Me
15. Let’s Fall In Love
16. You Do Something To Me
17. One For My Baby (And One More For The Road)
18. Fine Romance
19. Wait Till You See Him
20. Angel Eyes

h1

the acount is suspended

June 10, 2007

sorry banget guys web free mp3 download gw untuk sementara di blok atau kasarnya kena blok dari host tempat gw langganan hostnya. karena katanya webnya berisikan atau menginfokan “copyright content” gw akan coba cari-cari hosting baru yang mungkin bisa atau boleh untuk menginfokan atau memberikan share untuk copyright content.

mungkin ada teman-teman yang biasa berkunjung diweb gw untuk memberikan informasi mengenai hosting yang boleh untuk meletakan atau untuk share mp3 silahkan kabar-kabarin gw biar secepatnya webnya bisa gw aktifkan kembali dan gw bersama team gw bisa untuk ngasih koleksi2 mp3 buat teman-teman semua yach.. :d

english version :

sorry guys.. my web free mp3 download has been suspended for a moment. cause i got  warning from the hosting company about copyright content.  i’ll try to move all my data in a new host as soon as posibble.

if you have a info about hosting can put info about mp3 you can tell to me.. thanks

h1

VA – Tank Top 40 Heart Beat Station

May 10, 2007

Oh god i have a litle boring to update my blog in this place. and i’m a little busy in my work. but for this time i have some spesial album for you all guys. I make some kompilasion album from the hits song in this week.  and the name is Tank Top 40. Why i give this name? becouse this one the most program at Heart Beat Station Streaming Radio accidentally i’m make the chart for this radio. So you can enjoy it this album..include with art cover if you play with itunes or jet audio player.

So enjoy this guys..

Tracklist :

CD 1

Within Temptation Ft Keith Caputo – What Have You Done
Hilary Duff – With Love
Rihanna & Nicole Scherzinger – Winning Women
Gareth Gates – Changes
Fall Out Boy – This Ain’t A Scene, It’s An Arms Race
Dolores O’riordan – Ordinary Day
Ne-Yo – Because Of You
Korn – Freak On A Leash (Ft. Amy Lee)
Beyonce ft Shakira – Beatiful Liar
Stephanie McIntosh – So Do I Say Sorry First
Linkin Park – What I’ve Done
Jewel – Quest For Love
Girls Aloud Vs Sugababes – Walk This Way
Mandy Moore – Extra Ordinary
Bon Jovi – Make A Memory (You Want To)
Jason Mraz – The Beauty In Ugly
Avril Lavigne – Girlfriend
Helena Paparizou – Teardrops
Rihanna feat. Jay-Z – Umbrella
THaley Bennett and Hugh Grant – Way Back Into Love

CD 2

Good Charlotte – Keep Your Hands Off My Girl
Timbaland Ft. Nelly Furtado And Justin Timberlake – Give It To Me
Michael Bublé – Everything
John Legend – P.D.A (We Just Don’t Care)
Melanie C – The Moment You Believe
Natasha Bedingfield – (I Wanna Have Your) Babies
Cascada – Miracle
Mika – Grace kelly
Michael Learns To Rock – It’s Only Love
Snow Patrol – Signal Fire (spiderman 3 ost)
Sophie Ellis Bextor – Catch You (Radio Version)
Alanis Morissette – My Humps
Maroon 5 – Makes Me Wonder
Ashley Tisdale – Be Good To Me (Rap Version)
JoJo – Anything (Radio Edit)
Amy Winehouse – Back To Black
Björk – Earth Intruders (Radio Edit)
Muse – Invicible
Kelly Clarkson – Never Again
Brian McFadden – Like Only A Woman Can

you can download in here 

h1

Dream Theater – Systematic Chaos (2007)

April 9, 2007

Info i get from Wikipedia.org

Released June, 2007
Recorded September 2006February, 2007
Avatar Studios in New York City
Genre Progressive metal
Length 78:41
Label Roadrunner Records
Producer(s) John Petrucci
Mike Portnoy

Systematic Chaos is the upcoming ninth studio release of the progressive metal band Dream Theater. It is Dream Theater’s first album with Roadrunner Records.

Systematic Chaos was written and recorded from September 2006 to January 2007 at Avatar Studios in New York City, co-produced by drummer Mike Portnoy and guitarist John Petrucci and engineered by Paul Northfield. The final mix was signed off on Valentine’s Day, February 14, 2007.[1] The final master of the CD was finished and the track listing was released[2] on February 21, 2007. It is scheduled for release in June, 2007.

Fifty Dream Theater fans from the New York area were given the opportunity to perform on the new album in January 2007 through Portnoy’s Internet forum, and have provided chants for at least one of the songs.

In an interview with Tama.com, drummer Mike Portnoy described the album as “Heavy and technical, powerful and dynamic — all of the elements that people kind of expect out of a Dream Theater album. All of the styles and sounds are intact, but we wanted to make it a real sonic explosion. It’s very dramatic and aggressive.”

The album will also contain another, and possibly the last song in Mike Portnoy’s series of songs about his experience with alcoholism (so far The Glass Prison on Six Degrees of Inner Turbulence, This Dying Soul on Train of Thought and The Root of All Evil on Octavarium).

Contrary to some earlier reports, there are eight tracks (as “In the Presence of Enemies” is in two parts).

Tracklist :

  1. “In The Presence of Enemies Pt. 1″ – 9:00
  2. “Forsaken” – 5:36
  3. “Constant Motion” – 6:55
  4. “The Dark Eternal Night” – 8:51
  5. “Repentance” – 10:43
  6. “Prophets of War” – 6:01
  7. “The Ministry of Lost Souls” – 14:57
  8. “In The Presence of Enemies Pt. 2″ – 16:38

And if you want to download you can go to my music web

h1

New Jazz Album Free For Download

April 2, 2007

This British Group was formed in 1980 as a jazz-funk fusion band. For 2 decades, they have been successful with so many hits that top the chart. Mark King’s slap bass techniques that usually became the rhythm and groove basis for the songs, and the falsetto from Mark Lindup, are always the main attraction for them, the trademark of Level 42. I don’t have to talk about how good their songs are, i just have to talk about the tracklist of their best albums. I’ve noticed their best albums were never complete. There’s always 1 or 2 hits is missing. So, me and my friend blackmamba decided to make our own compilation, where we put ALL of their hits, including Guaranteed and Three Words (this one, as far as i remember, is never placed in any best album, and quite rare..). So, I hope you enjoy our presentation and have fun with the originality and greatness of Level 42.

Tracklist :
Lessons In Love
Something About You
Running In The Family
To Be With You Again
Love Games
Guaranteed
Three Words
The Sun Goes Down (Living It Up)
Leaving Me Now
The Chinese Way
Tracie
Heaven In My Hands
It’s Over
The Chant Has Begun
Hot Water
Forever Now
Love In A Peaceful World
The Chinese Way (NY Remix)

Swing Out Sister – The Best

Swing Out sister is a British duo that became a superstar in mid 80s. They started the group in form of 3 person, then later on, they became just duo. Corrine Drewery, the vocalist, has a really unique voice, wide range, soft and sexy. They reached the stardom with their superhits, Breakout. People place them under different sub genres, like pop jazz, smooth jazz, cool jazz to acid jazz. Makes sense, cuz they have all the ingredients to fit into those kind of sub genres. All of their songs are the result of fine blend between synthesizer, trumpet/brass section, with really cool vocal. Swing Out Sister have all the correct ingrediants like attractive female lead, infectious melodies, danceable, uplifting and addictive. Really, it’s fun and light but always musically interesting at the same time. Very very recommended. :)

Tracklist :
1. Swing Out Sister – Breakout (3:46)
2. Swing Out Sister – You On My Mind (3:26)
3. Swing Out Sister – La La Means I Love You (3:48)
4. Swing Out Sister – Surrender (3:55)
5. Swing Out Sister – Am I The Same Girl (4:09)
6. Swing Out Sister – Forever Blue (4:19)
7. Swing Out Sister – Fooled By A Smile (4:05)
8. Swing Out Sister – Waiting Game (4:18)
9. Swing Out Sister – The Windmills Of Your Mind (3:04)
10. Swing Out Sister – Twilight World (Superb Superb Mix fom London ) (6:28)
11. Swing Out Sister – Certain Shades Of Limelight (4:06)
12. Swing Out Sister – Ordinary People (6:21)
13. Swing Out Sister – Blue Mood (Growler Mix) (6:36)
14. Swing Out Sister – Am I The Same Girl (Remix) (5:10)
15. Swing Out Sister – Breakout (A New Rockin’ Version (4:48)

Eric Marienthal – Easy Street

Guys, it’s time to bring Eric Marienthal to your music land. Eric has a long span of career, which started back in 1980. Since then he’s played with lots of superstars such as Chick Corea, David Benoit, Lee Ritenour, The Rippingtones, Anita Baker, Elton John, Barbara Sreisand, Stevie Wonder, Dionne Warwick,and many more. This time I give you the album that was released in 1997, Easy Stret. What’s o good about this one? well, this is the street jazz. I’m sure you’re gonna have lotsa fun when you sway along the street, close to sunset, with this album. All the songs in here has soulful touch along with the cool steppin’ R&B rhythm that will keep you going, presented in the majestical saxophone way of music. This is not just a music, it also has character, spirit and soul. So.. listen to this album while you’re cruisin’ the street in the afternoon, and have fun. :)

Tracklist :
1. Easy Street Listen
2. Tuesday’s Delight
3. New Jack Saturday
4. Until You Come Back To Me (That’s What I’m Gonna Do)
5. Glow
6. Half & Half
7. The Sun Died
8. Last Day Of Summer
9. Bourriquot
10. Secret Passion
11. Backstage

SPYRO GYRA – THE DEEP END

Blackmamba says:
Another fusion, another contemporary jazz for you guys. Spyro Gyra punya catatan karir yang luar biasa. Dalam rentang karir mereka selama 26 tahun, mereka telah menghasilkan 20 album dan menjual 10 juta kopi. Ini album mereka tahun 2004. Di album ini, kita bisa menikmati karya2 mrk mulai dari easy listening/mellow jazz, pure light jazz, eksplorasi funky dgn variasi samba, caribbean themes, musik india hingga rock. This is a great album guys! Don’t miss it.

Tracklist :
1. Summer Fling
2. East Lake Shuffle
3. Monsoon
4. If You Wish
5. Soburg Sam
6. The Crossing
7. Wiggle Room
8. Wind Warriors
9. In Your Arms
10. Chippewa Street
11. Beyond The Rain

Antonio Carlos Jobim – A Certain Mr Jobim

Blackmamba says:
Seperti biasa, di album ini Jobim mempersembahkan bossa yang sempurna dan very2 relaxing bgt. Disini kita bisa mendengarkan vokal asli Jobim pada beberapa lagu. Album ini dirilis pertama kali tahun 1967. Beberapa lagu tampil dgn orchestra, dan mengingatkan kita pada gaya Frank Sinatra. Ga heran, karna tepat sebelum album ini, Jobim ngerilis album kolaborasinya dgn Sinatra. Tidak hanya gaya frank, tapi album ini juga sangat terpengaruh dgn gaya musik di era 60 an. Seperti halnya album2 Jobim lainnya, dan album2 bossa pada umumnya, album ini jg tetap asik buat dinikmati sambil nyantai dan buat yg butuh suasana romantis. O ya, satu lagu dari album ini, Surfboard, tampil dalam album Timeless nya Sergio Mendes yg dirilis tahun lalu, ft Will I Am. Satu lagi, silakan dengar lagu Desafinado dalam bhs inggris, yang beda dgn versi inggris yang biasa kita tau. Sebuah album romantis, lembut, adem dan manis yang sayang banget untuk dilewatkan.

Tracklist :
1. Antonio Jobim – Once again (Outra vez) (2:10)
2. Antonio Jobim – I was just one more for you (E (2:27)
3. Antonio Jobim – Estrada do Sol (3:32)
4. Antonio Jobim – Don’t ever go away (Por causa (2:48)
5. Antonio Carlos Jobim – Zingara (2:24)
6. Antonio Jobim – Bonita (2:58)
7. Antonio Jobim – Se todos fossem iguais a você (2:19)
8. Antonio Jobim – Off key (Desafinado) (3:08)
9. Antonio Jobim – Photograph (Fotografia) (2:12)
10. Antonio Jobim – Surfboard (2:46)

Fourplay – Journey

Fourplay pada awalnya beranggotakan Lee Ritenour, Bob James,Nathan East dan Harvey Mason. Tahun 1998 Lee Ritenour keluar dan digantikan oleh Larry Carlton. Ini album keluaran tahun 2004, album yang menurut gw sangat direkomendasikan buat penggemar jazz sebenarnya. Fourplay memiliki style unik, hasil kolaborasi 4 punggawa jazz yang, walaupun masing2 punya taste tersendiri, tapi sinergi dan kolaborasi mereka yang kompak abis telah terbukti selama bertahun2. You wanna feel the taste of old skool jazz, in every good way? a record that has uniqueness, originality and mixture of flavor? A mature jazz fans that need a high quality and creative arrangement of songs? this is the one for you. Excellent mix of vocals and instrumentals too.. again, it’s recommended from me.

Tracklist :
1. Fields Of Gold
2. Play Around It
3. From Day One
4. Journey
5. Rozil
6. Cool Train
7. Avalabop
8. The Firehouse Chill
9. Departure
10. 147 4th St

BHASKARA – BHASKARA 86

Song List :

1.Betawi
2.February17
3.Feeling High
4.Let’s Do It Together
5.Life is Too Short To Worry
6.One Lonely Fluit
7.Putri
8.Staircase
9.Women In Space

All album you can download at http://forumgaul.blogspot.com

h1

Promo Only Mainstream April 2007

April 2, 2007

Tracklist :
CD 1

01. Diddy Feat. Christina Aguilera – Tell Me (Mr. Mig Club Mix)
02. S. Blush – It’s My Life (Tony Moran’s Extended Mix)
03. Nelly Furtado – Say It Right (Peter Rauhofer Remix Pt. 1)
04. Inaya Day – U Spin Me (Mike Cruz Club Mix)
05. Pet Shop Boys – Minimal (The Ralphi Rosario Mix)
06. Tricky Bizzniss Feat. Trixie Reiss – C’mon C’mon (Josh Harris Club Mix)
07. Maya Azucena – Make It Happen (Mahjong Extended Vocal Mix)
08. Henri – Some Girls (Norty Cotto’s Champagne Club Mix)
09. Young Love – Discotech (Chris Cox Club Remix)

CD 2

01. Fantasia – Hood Boy (Sticky And Count De Money House Mix)
02. Illuminati Feat. Lovely Laura And Pav – It’s A Saxxy Thing (Like I Do) (Karl G Remix)
03. Lady Sovereign Feat. Missy Elliott – Love Me Or Hate
Me (Fuck You!!!!) (Friscia And Lamboy Dirty Vocal Mix)
04. Mark Picchiotti Pres. Dino V. – No More Pain (Krisco Vox Mix)
05. Inbetween Feat. Jeanie Tracy And Larry Batiste – Put Some Funk In Your Shoes! (Dj Tom E Boy’s Tribal Anthem
06. Pink – U + Ur Hand (Bimbo Jones Explicit Mix)
07. Kimberley Locke – Change (Scotty K Vocal Klub Mix)
08. Noa Tylo – Let’s Do It!
(Omer Barzilay’s ‘summer Love’ Xtended Mix)
09. Justin Timberlake – What Goes Around … Comes Around (Paul Van Dyk Club Mix)
10. Serge Devant Feat. Kyven – Surround U (Original Mix)

Promo Only Urban Club April 2007

Tracklist :
CD 1

01 Chris Brown Ft. Lil Wayne & Juelz Santana – Poppin’ (Remix)
02 Monica – Sideline Ho
03 R. Kelly Ft. T.I. & T-Pain – I’m A Flirt (Remix)
04 LeMarvin – Thug Like Me
05 Paul Wall Ft. Lil KeKe – Break ‘Em Off
06 Collie Budz – Come Around
07 Fabolous Ft. Young Jeezy – Diamonds
08 Birdman & Lil’ Wayne Ft. Rick Ross & T-Pain – Know What I’m Doin’
09 Devin The Dude Ft. Lil Wayne & Bun B – Lil Girl Gone
10 Bone Thugs-N-Harmony Ft. Akon – I Tried
11 Brick & Lace – Never Never
12 Bow Wow Ft. T-Pain & Johnt-Austin – Outta My System (Album Version)
13 Baby Boy Da Prince Ft. Mannie Fresh – Naw Meen
14 Potzee – I Ain’t Lyin (She’s A Freak)
15 Lil Mama – Lip Gloss
16 Mya Ft. Lil Wayne – Lock U Down
17 Ne-Yo – Because Of You
18 Timbaland Ft. Nelly Furtado And Justin Timberlake – Give It To Me


CD 2
01 R. Kelly Ft. T.I. & T-Pain – I’m A Flirt (A Cappella)
02 R. Kelly Ft. T.I. & T-Pain – I’m A Flirt (Instrumental)
03 LeMarvin – Thug Like Me (Instrumental)
04 Paul Wall Ft. Lil KeKe – Break ‘Em Off (Instrumental)
05 Fabolous Ft. Young Jeezy – Diamonds (Instrumental)
06 Birdman & Lil’ Wayne Ft. Rick Ross & T-Pain – Know What I’m Doin’ (Instrumental)
07 Devin The Dude Ft. Lil Wayne & Bun B – Lil Girl Gone (A Cappella)
08 Devin The Dude Ft. Lil Wayne & Bun B – Lil Girl Gone (Instrumental)
09 Brick & Lace – Never Never (Instrumental)
10 Baby Boy Da Prince Ft. Mannie Fresh – Naw Meen (A Cappella)
11 Baby Boy Da Prince Ft. Mannie Fresh – Naw Meen (Instrumental)
12 Potzee – I Ain’t Lyin (She’s A Freak) (Instrumental)
13 Lil Mama – Lip Gloss (A Cappella)
14 Lil Mama – Lip Gloss (Instrumental)
15 Mya Ft. Lil Wayne – Lock U Down (Instrumental)
16 Ne-Yo – Because Of You (Instrumental)
17 Timbaland Ft. Nelly Furtado And Justin Timberlake – Give It To Me (A Cappella)
18 Timbaland Ft. Nelly Furtado And Justin Timberlake – Give It To Me (Instrumental)

Promo Only Caribbean Series March 2007

Tracklist :
1 Buju Banton – Driver
2 Mr. Vegas – Hot Work
3 Sky Feat. Sasha – No Finance, No Romance
4 Pitbull Feat. Alexis & Fido – Una Mano Lava La Otra (Clean)
5 Cham – Rude Boy Pledge
6 Shaggy – Church Heathen
7 Shae Mill – In Jamaica (We Like To Party)
8 Rameses Feat. Malcolm X Styles P – Wine Down Low
9 El A-Kru – Salute 3:28
10 Luny Tunes & Tainy Feat. Ivy Queen, Daddy Yankee, Arcangel, Hector – Noche De Entierro Pt II (Remix)
11 Don Omar – Adios
12 Don Omar – Ayer La Vi
13 Tego Calderon Feat. Wisin & Yandel – Cuando Baila Reggaeton
14 Mario VI – Mangala
15 Yaviah – Al Suelo
16 Adassa Feat. Lennox – La Manera
17 Valerie – Todavia
18 La Factoria Feat. Mach & Daddy – Dejame Vivir
19 Papi Sanchez Feat. Shabakan – Pakity

All Album you can download at http://forumgaul.bocahklene.com

h1

Music Page Has Been Update

March 25, 2007

Anna Tsuchiya inspi’ Nana (Black Stones) TRAPNES – Nana BEST

Tracklist :
1. Rose(ANNA TSUCHIYA inspi’ NANA (BLACK STONES))
2. A Little Pain(OLIVIA inspi’ REIRA (TRAPNEST))
3. Zero (ANNA TSUCHIYA inspi’ NANA (BLACK STONES))
4. Wish (OLIVIA inspi’ REIRA (TRAPNEST))
5. Starless Night (OLIVIA inspi’ REIRA (TRAPNEST))
6. Kuroi Namida (ANNA TSUCHIYA inspi’ NANA (BLACK STONES))
7. Lucy(ANNA TSUCHIYA inspi’ NANA (BLACK STONES))
8. Stand By Me (ANNA TSUCHIYA inspi’ NANA (BLACK STONES))
9. Shadow of Love (OLIVIA inspi’ REIRA (TRAPNEST))
10. Winter Sleep (OLIVIA inspi’ REIRA (TRAPNEST))
11. Anarchy in the U.K. (ANNA TSUCHIYA inspi’ NANA (BLACK STONES))
12. LUCY ~Studio Live Version (ANNA TSUCHIYA inspi’ NANA (BLACK STONES))
13. Nothing’s Gonna Take Me Love (OLIVIA inspi’ REIRA (TRAPNEST))
14. Recorded Butterflies (OLIVIA inspi’ REIRA (TRAPNEST))

KOTOKO – Kirei na Senritsu 2007

Tracklist :
01 きれいな旋律
02 rush
03 きれいな旋律 (Instrumental)
04 rush (Instrumental)

Tommy Heavenly6 – Tommy Heavenly V6 2005

Tracklist :
1. 2bfree
2. Ready?
3. Wait Till I Can Dream
4. Fell In Love With You
5. Wanna Be Your Idol
6. Gothic Pink
7. Swear
8. Lost In Pieces
9. Gimme All Of Your Love!!
10. Lcdd
11. Hey My Friend

MADELEINE PEYROUX – DREAMLAND

Peyroux is Peyroux. She’s unique. Her heavy and sexy voice is really perfect to sing “Le Parisien’ Jazz. Her singing style sounds like singers 40’s and below, but still, it’s up to date til this present days. Every album of her is recommended. This album upped again, cuz all the links on the net seems to expired. so… for all of you who want this, go ahead.. let’s feel how romantic paris is.. at night.

Tracklist :
1. Walkin’ After Midnight
2. Hey Sweet Man
3. I’m Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter
4. Fun Out Of Life, (Getting Some)
5. La Vie En Rose
6. Always A Use
7. Prayer, A
8. Muddy Water
9. Was I?
10. Dreamland
11. Reckless Blues
12. Lovesick Blues

Jane Monheit – Come Dream With Me

Tracklist :

1. Jane Monheit – A Case Of You (4:28)
2. Jane Monheit – Blame It On My Youth (4:30)
3. Jane Monheit – Hit The Road To Dreamland (4:07)
4. Jane Monheit – I’ll Be Seeing You (3:08)
5. Jane Monheit – I’m Through With Love (3:18)
6. Jane Monheit – If (4:09)
7. Jane Monheit – Over The Rainbow (Reprise) (0:39)
8. Jane Monheit – Over The Rainbow (6:40)
9. Jane Monheit – So Many Stars (4:35)
10. Jane Monheit – Something To Live For (5:36)
11. Jane Monheit – Spring Can Really Hang You Up (6:50)
12. Jane Monheit – Waters Of March (4:43)

Hiro – Satu Kisah

Tracklist :
Hiro – Kuberharap
Hiro – Cinta
Hiro – Takkan Pernah
Hiro – Mimpi Tentangmu
Hiro – Pergilah Kekasihku
Hiro – Mengenai Cinta
Hiro – Lukaku
Hiro – Satu Kisah
Hiro – Tak Perlu Terhina
Hiro – Aku Pilih Kalian

De JAVA – De JAVA 

Tracklist :
De Java – Setelah Kau Pergi
De Java – Seperti Romeo
De Java – Chinta (Jangan Tangisi Aku)
De Java – Bosan
De Java – KKJM (Kumau Kau Jadi Miliku)
De Java – Doa
De Java – Seribu Tahun
De Java – Cintailah Cinta
De Java – Kumbang Kelana
De Java – Seorang Pengganti
De Java – Selamat Jalan

Souljah – Breaking The Roots

Tracklist :
Listen to Da Island
Magenta (Feat Happy Salma)
Mati Menahan Rindu
Jamaica’s Away (Feat Hendrix R)
All The People In The World
Lelaku ‘Itu’
Stripper
On The Radio
all I Know
The Day The World Turns Into Grey
The Nation
Mahalo (feat popok)

Harvey Malaiholo -Greatest Hits 1987-2007

Song list :
Merindukanmu
Aku Sadari
Katakan Saja
Pengertian
Begitulah Cinta
Seandainya Selalu Satu
Dara
Kusadari (Masih Ada)
Putri
Wanita
Meniti Pelangi
Jera

TERE – AWAL YANG INDAH

song list:

1.Tak Ingin Usai
2. Bilang Saja
3.Awal yang Indah
4..Sampai Nanti
5.Bila Tiba Saatnya
6.Kesepian Kita
7.Selalu Ada
8.Biasa
9.Sendiri

Tere – Sebuah Harapan

song list:

1.Mestinya
2. Tunjukkan Padaku
3.Senantiasa
4..Jika Kau Bahagia
5.Aku Patut Membenci Dia
6.Cintaku Sederhana
7.Selebihnya Dusta
8.Mengapa ini Terjadi
9.Biarkan Saja
10.Sebuah Harapan

Tere – Begitu Berharga

song list:

1.Pencuri Hati
2. Dosa Termanis
3.Cukup Bagiku
4..Pasangan Sepadan
5.Pertanyaan Hati
6.Panggung Sandiwara
7.Kala Cinta Bicara
8.Begitu Berharga
9.Apa Adanya

Krakatau – Best Of The Best

Song List:

1.Kau Datang
2.Kembali Satu
3.Haiti
4.Suasana
5.Seraut Wajah
6.Kemelut
7.Sekitar Kita
8.Cinta Pasti
9.Sayap Sayap Beku
10.Gemilang
11.Feels Like Forever
12.Dirimu Kasih
13.Imaji
14.Perjalanan
15.Rasa
16.Dunia
17.Tiada Abadi
18.Pelican
19.Senja
20.Lasamba-Primadona

Sherina – Primadona

song list :

1.Primadona
2.Better than Love
3.Sendiri
4.1000 Topeng
5.Singing Pixie
6.Ku Disini
7.Mimpi dan Tantangan
8.Lari dari Realita
9.Pelangi ditengah Bintang
10.Bukan Kenangan
11.Here to Stay

Cordova – Putaran Waktu

song list:
Cordova – Putaran Waktu – 01 – Kasihku
Cordova – Putaran Waktu – 02 – Tinggalkan_Diriku
Cordova – Putaran Waktu – 03 – Sanggupkah
Cordova – Putaran Waktu – 04 – Salah
Cordova – Putaran Waktu – 05 – Bosan
Cordova – Putaran Waktu – 06 – Putaran Waktu
Cordova – Putaran Waktu – 07 – Kenikmatan Semu
Cordova – Putaran Waktu – 08 – KuasaMu
Cordova – Putaran Waktu – 09 – UntukMu
Cordova – Putaran Waktu – 10 – Setetes Cinta

The String Quartet Tribute To Linkin Park’s Meteora

Song Title
The String Quartet 1. Foreword
The String Quartet 2. Don’t Stay
The String Quartet 3. Somewhere I Belong
The String Quartet 4. Lying From You
The String Quartet 5. Hit The Floor
The String Quartet 6. Easier To Run
The String Quartet 7. Faint
The String Quartet 8. Figure.09
The String Quartet 9. Breaking The Habit
The String Quartet 10. From The Inside
The String Quartet 11. Nobody’s Listening
The String Quartet 12. Session
The String Quartet 13. Numb

Ini hanya beberapa album saja yang diposting disini.. dan masih banyak lagi yang lainnya yang bisa lo dapatkan di http://music.bocahklene.com gw menyarankan sich lebih baik lo pada beli album2 asli mereka. Tapi kalau tidak mau silahkan download saja huekeke.. :D:P

h1

Music and Lyrics OST

March 22, 2007

Song Title :
01 – Pop! Goes My Heart
02 – Buddha’s Delight
03 – Meaningless Kiss
04 – Entering Bootytown
05 – Way Back Into Love (Demo Version)
06 – Tony The Beat
07 – Dance With Me Tonight
08 – Slam
09 – Don’t Write Me Off
10 – Way Back Into Love
11 – Different Sound
12 – Love Autopsy

Download 

h1

New Indonesia Album

March 14, 2007

STEREOMANTIC

Tracklist :

1.Intro
2.Let’s Disco
3.Takut
4.Hingga Ku Tiada
5.I Can’t Marry You
6.Tak Pernah Ada
7.Lagu Merindu
8.Biarkan Kami Bersama
9.(Just Wanna Be) The Next Rising Star
10.Dunia Maya

DYGTA – BUKAN KEKASIH SETIA

Tracklist :
1. Kesepian
2. Berpisah (feat. Nita)
3. Kau Cintaku
4. Demi Cinta
5. 2 Hati
6. Bukan Kekasih Setia
7. Lelaki Sempurna
8. Harus Berakhir (feat. Meda)
9. Yakinkan Dihatimu
10. Ternyata
11. Saat Kehilanganmu
12. Air Mata

THE FLY – IF LOVING YOU IS WRONG, I DON’T WANT TO BE RIGHT

Tracklist

1. Racun Hidupku
2. Mencintaimu (Keangkuhanku)
3. Saat Bersamamu
4. Untukmu
5. Disudut Dunia
6. Mr. Nice Guy
7. Bukan Untukmu
8. Karma
9. Sepi
10. DisisiNya

GLENN FREDLY – SELAMAT PAGI DUNIA

Tracklisting :
1. Sedih Tak Berujung
2. Akhir Cerita Cinta
3. Tepesona Feat. Audy
4. Belum Saatnya (Berpisah)
5. Januari
6. Selama Kau Mau
7. Selamat Pagi, Dunia Feat. Eet Sjahranie
8. Ku Masih Di Sini
9. Hatiku Terganggu
10. Tetes Embun
11. Pada Satu Cinta
12. Sekali Ini Saja
13. Habis
14. Cukup Sudah

GLENN FREDLY – KEMBALI

Tracklisting :
1. Janjiku
2. Salam Bagi Sahabat
3. Kasih Putih
4. Rame-Rame
5. KKTT (Terpana)
6. Nada Jiwa
7. Kafe Biru
8. Kembali

Semua album-album ini bisa lo pada dapatin di http://music.bocahklene.com

h1

LINKIN PARK – MINUTES TO MIDNIGHT

March 12, 2007

Wah ada kabar baru nich buat para pecinta LINKIN PARK (LP), band yang di beranggotakan Chester Bennington, Mike Shinoda, Joe Hahn, Brad Delson, Rob Bourdon
dan Dave “Phoenix” Farrell akan mengeluarkan Album Baru mereka yang diberi judul Minutes To Midnight. Rencana mereka album ini akan dikeluarkan pada bulan May 2007 nanti. Tapi lo pada nga usah menunggu sampai segitu lama untuk menikmati Album mereka ini karena gw secara tidak sengaja menemukan Album mereka ini di internet dan dengan kuliatas yang bagus juga.

Dan mereka juga mengeluarkan logo baru mereka di album baru nanti..

Jadi selamat mendownload bagi yang berminat. Dan seperti biasa kalau tempat downloadnya lo bisa mampir ke web music gw. (Download)

[File Info]
1. stand..
2. Bleed It Out
3. Get Through
4. What I’ve Done
5. In This World
6. The Little Things Give You Away
7. Hold Nothing Back
8. Over The Top
9. Prommise
10. Real Life
11. Afraid This Time
12. 2.World
13. Until The End
14. Collapsing The Unit
15. We Use the Pain
16. One Perfect Something

Bonus Tracks

17. No Way!
18. Feel (demo’01)
19. Screaming at Space
20. [Qwerty] (Live Sommer Sonic ’06)

h1

TYLER BATES – 300 OST

March 11, 2007

Track Listing

1.Victory, The
2.Agoge, The
3.Wolf, The
4.Returns A King
5.Submission
6.Ephors, The
7.Cursed By Beauty
8.What Must A King Do?
9.Goodbye My Love
10.No Sleep Tonight
11.Tree Of The Dead
12.Hot Gates, The
13.Fight In The Shade
14.Come And Get Them
15.No Mercy
16.Immortals Battle
17.Fever Dream
18.Xerxes’ Tent
19.Tonight We Dine In Hell
20.Council Chamber, The
21.Xerxes’ Final Offer
22.God King Bleeds, A
23.Glory
24.Message For The Queen
25.Remember Us

Download

h1

How To Download From Rapidshare

March 11, 2007

Because to many people who visit my music site and asking how to download the file from rapidshare, so i would try to make some tutorial how to download from rapidshare.

1. Click link, file or title you want to download. Or you can copy the link n open in a new browser (IE, Firefox etc).

Ex : Download

After you click you go to rapidshare site. and look like this picture if the file still in rapidshare site.

But if the file has been deleted you will look like this.

2. Choose free download

3. You will look and wait a countdown time until 0.

4. Choose the mirror server you want to use.

5. Put the code to the place and klik download

6. Wait the file download until finish.

Okay.. that a simple tutorial how to download from rapidshare. If you still don’t understrand you can find many tutorial how to download from

h1

VARIOUS ARTISTS – JAZZ TO BE WITH YOU:THE OFFICIAL CD OF JAVA JAZZ FESTIVAL 2007

March 11, 2007

Java Jazz 2007, merupakan pentas selebrasi jazz termegah tahunan di Indonesia. Tidak kurang dari 3 hari, puluhan jazzer ternama, legenda, dalam dan luar negeri turut ambil bagian memberikan suguhan terbaik mereka. Nama2 terkenal spt Chaka Khan, Sergio Mendes, David Benoit, Jeffrey Osbourne, Bubi Chen, Ireng Maulana, Level 42, Lisa Ono hingga Jamie Cullum hadir disana. Buat teman2 yang karena satu dan lain hal berhalangan hadir, gw pengen ngebagi sesuatu, sekedar oleh2 kecil, supaya semuanya bisa kebagian dalam momen luar biasa ini.

Ini adalah CD Official Java Jazz 2007 yang berisi 18 lagu2 keren abis, yang gw rip langsung dari CD. So, kualitasnya ga usah diraguin. Tidak semua pengisi CD ini hadir disana, tapi jelas, CD ini bisa mewakili suasana, momen dan sejarah Java Jazz 2007. Bukan cuma teman2 yg tidak hadir disana, tapi juga buat semuanya yg tidak/belum memiliki CD ini, buat kenang2an, atau bahkan juga buat yang tidak terlalu peduli dengan festival tapi pengen punya koleksi CD keren.

Okay then.. to all my brothas and sistas.. semoga berkenan. let’s celebrate it together!

tracklist:
1. Jamie Cullum – Mind Trick (4:05)
2. Level 42 – Love Games (4:27)
3. John Scofield – I Don’t Need No Doctor (4:27)
4. Shakatak ft Al Jarreau – Day By Day (3:55)
5. Jeffrey Osbourne – Eenie Meenie (4:26)
6. Gino Vannelli – I Just Wanna Stop (3:33)
7. Lee Ritenour – Every Little Thing She Does Is (4:01)
8. Sergio Mendes – Rainbow’s End (4:06)
9. Richard Bona – Bona Petit (4:48)
10. Brian Culberston – It’s On Tonight (5:08)
11. Oleta Adams – Get Here (4:34)
12. Madeleine Peyroux – Dance Me To The End Of Love (3:56)
13. Peter Cincotti – Some Kind Of Wonderful (3:29)
14. David Benoit – Don’t Know Why (4:32)
15. Gwyneth Herbert – Only Love Can Break (3:13)
16. Will Downing&ampGerard Albright – Stop Look Listen To Your Heart (3:42)
17. Natalie Cole – Tell Me All About It (4:10)
18. Mark Sholtez – If You Were A Song (4:09)

BUBI CHEN


Java Jazz Fest 2007 menampilkan salah satu maestro jazz indonesia, Bubi Chen. Seperti tahun2 sebelumnya, oom Bubi tampil memukau didepan para penggemarnya. Kontribusi, semangat dan kepeduliannya terhadap jazz di Indonesia membuat gw salut sekaligus terharu. Oom Bubi kali ini tampil dengan kursi roda.. ya, dalam kondisi spt itu beliau tetap tampil dgn sempurna. Semoga beliau lekas sembuh..

Kali ini gw rilis salah satu albumnya, keluaran tahun 1998 yang diberi judul Wonderful World, dimana beliau tampil dengan para sahabat dekatnya spt Benny Likumahuwa, Oele Pattiselano, dll.Ini album yg menurut gw sangat kental jazznya, melodious, dan ga kalah ama artis2 luar. Suara Syaharani yg ngejazz bgt ngeblend dgn sempurna dgn para sepuh jazz. Album ini gw rip langsung dari CD, so ga perlu ragu ama kualitasnya. A truly masterpiece album, a classic, one of the greatest treasure of Indonesian Jazz history, This one will surely blow you away. You’ll love this album and have this one among your best collection for long time to come.

note: ada Moliendo Cafe, yang merupakan versi original Kopi Dangdut.

dan juga ini sekalian gw tambahin beberapa Album dari Musisi yang ikut disana.

Bubi Chen All Stars – Wonderful World

Piano BUBI CHEN
Trombone & Bass BENNY LIKUMAHUWA
Drums & Percussions CENDI LUNTUNGAN
Tenor Saxophone TRISNO Guitar OELE PATTISELANNO
Vocals SYAHARANI
Recording Engineer JOHN HERBERT

Tracklist:
Unforgettable
You’ve Got A Friend
Killing Me Softly (featuring Syaharani)
Autumn Leaves
Crazy (featuring Syaharani)
Moliendo Cafe
What A Wonderful World (featuring Syaharani)
The Nearness of You
All of Me (featuring Ria Likumahua)

Bubi Chen – Monalisa : Romantiques

tracklist:
As Time Goes By
Autum Leaves
Fascination
Hey Jude
I Don’t Know How to Love Him
Leaving on a jet plane
Masquerade
Monalisa
Moonlight in Vermont
Moulin Rouge
Ramona
Something
Starbgers in Paradise
Teach me tonight
Without You

LISA ONO – Questa Bossa Mia

01 Cosa Hai Messo Nel Caffè
02 Sul Cocuzzolo
03 Non Dimenticar
04 Per il Sentiero
05 Piove (Ciao Ciao, Bambina)
06 ‘O Sole Mio
07 Nel Blu Dipinto Di Blu (Volare)
08 Reginella
09 Roma Nun Fà La Stupida Stasera
10 Questi Vent’ Anni Miei
11 Fino A Chiamarmi Eva
12 E La Chiamano Estate
13 Ninnananna Ninna…
14 Ti Guardero’nel Cuore

Ireng Maulana All Star

Ireng Maulana All Stars – As Time Goes By.mp3
Ireng Maulana All Stars – Basin Street Blues.mp3
Ireng Maulana All Stars – Blueberry Hill.mp3
Ireng Maulana All Stars – Cherokee.mp3
Ireng Maulana All Stars – Chewin The Rag.mp3
Ireng Maulana All Stars – Hello Dolly.mp3
Ireng Maulana All Stars – How Sensitive.mp3
Ireng Maulana All Stars – Mimpi.mp3
Ireng Maulana All Stars – Quizas, Quizas, Quizas.mp3
Ireng Maulana All Stars – Red River Valley.mp3
Ireng Maulana All Stars – Tak Ingin Sendiri.mp3
Ireng Maulana All Stars – The Entertainer.mp3

semua album2 ini bisa didapatkan di http://music.bocahklene.com dan masih banyak juga album2 musisi jazz lainnya yang kemarin ikut berpartisipasi dalam festival kemarin.

h1

VA – Classic Move Theme

March 7, 2007

Ageless, Classic Movie Theme, the best ever, now has arrived! Theme song lagu2 dari film yang semuanya pasti udah akrab di telinga kita, diaransir dan dikompose oleh para musisi ternama. Sebut saja John Wiilams, James Horner, Alan Silvestri, John Berry, David Foster dan banyak lagi. Selected and compiled carefully, personally picked by myself. Cocok untuk keperluan music score film, video, animasi, pentas, atau acara2 lain. Recommended jg buat movie freaks/collector, penggemar orchestra/instrumental, atau ajang nostalgia ama film2 favorit elo. Kualitas gw garansi manis, bening, jernih. O ya, front cover dan back cover real size are included. So you can print them and have them on your cd cover. have fun..

1. 20th Century Fox (0:21)
2. John Williams – Flying Theme (EXTRA TERRESTRIAL) (3:49)
3. The Monty Norman Orchestra – JAMES BOND Theme (1:47)
4. Bill Conti – Gonna Fly Now (Theme from ROCKY) (2:48)
5. Boston Pops & John Williams – INDIANA JONES theme (5:32)
6. Nino Rota – Love Theme from THE GODFATHER (2:45)
7. Michael Giacchino – MISSION :IMPOSSIBLE Theme (0:51)
8. George S Clinton – AUSTIN POWERS Theme (2:45)
9. James Horner – ZORRO’s Theme (3:02)
10. John Williams – STAR WARS Main Theme(5:51)
11. Alan Silverstri – FORREST GUMP Suite (8:50)
12. John Williams – BACK TO THE FUTURE Theme (3:16)
13. John Ottman – SUPERMAN – Main Titles (3:47)
14. John Williams – HARRY POTTER Main Theme (5:21)
15. David Foster – Water Fountain (THE SECRET OF MY SUCCESS) (2:06)
16. John Barry – The Music of Goodbye(OUT OF AFRICA).mp3
17. Stanley Myers – Cavatina (THE DEER HUNTER).mp3
18. John Barry – SOMEWHERE IN TIME Theme.mp3
19. Walter Murphy – A Fifth of Beethoven (SATURDAY NIGHT FEVER ).mp3
20. Vangelis – CHARIOTS OF FIRE theme.mp3
21. Dick Dale – Miserlou (PULP FICTION).mp3

If you want to download this album you can go to http://music.bocahklene.com

h1

Good Charlotte – Good Morning Revival

February 28, 2007

Artis : Good Charlotte
Album : Good Morning Revival
Released : 2007
Song : 13 song

Good Charlotte sebuah band yang mengusung genre pop punk ini kembali merilis album keempatnya yang mereka beri judul Good Morning Revival. Berbeda dengan album yang sebelum-sebelumnya yang mungkin bagi sebagian orang terlalu bising dan ribet. Tetapi di album ini mereka menyajikan dalam berbagai warna yang rada berbeda.

Album ini belum dilepas kepasaran. Rencana awal mereka album ini akan di pasarkan pada June 2006, tetapi mereka mengundurkan kebulan oktober dan di undur lagi ke bulan February. Dan Lead Vokalnya Joel Madden mengatakan lagi dalam salah satu wawancara bahwa album ini akan di undur lagi dan dilepas kepasaran pada bulan March 2007.

Tetapi tidak masalah bagi penggemar berat Good Charlotte ini yang sudah tidak sabar untuk segera mendengarkan aroma musik mereka di album ini. Bisa kita dengarkan di web mereka (http://www.goodcharlotte.com/) karena salah satu personil mereka Benji Madden sudah memposting sebuah video klip dari “Keep Your Hands Off My Girl”.

Dan single pertama mereka dalam album ini yang berjudul “The River” featuring lead vokalnya Avenged Sevenfold M Shadow dan gitaris Synyster Gates, sudah online semenjak 4th January 2007.

Tracklisting :
1. Good Morning Revival! (Intro)
2. Misery
3. The River (featuring M. Shadows and Synyster Gates)
4. Dance Floor Anthem
5. Keep Your Hands Off My Girl
6. Victims Of Love
7. Where Would We Be?
8. Break Her Heart
9. All Black
10. A Beautiful Place
11. Something Else
12. Broken Hearts Parade
13. March On

Bonus Track :

* Face The Strange
* Keep Your Hands Off My Girl (Broken Spindles Remix)
* The River (Acoustic)

Download 

h1

D’Cinnamons – Good Morning

February 28, 2007

Artis: D’Cinnamons
Album: Good Morning
Jumlah Lagu: 10
Tahun: 2007
Website : http://www.dcinnamons.com/

Salah satu pendatang baru dikancah music Indonesia saat ini yang menamakan dirinya D’Cinnamons. Walau sepintas kalau kita mendengarkan lagu-lagu mereka di Album terbaru mereka Good Morning mengingatkan kita pada Alanis Morisette, Cranberies atau mungkin The Corrs tapi masih terdengar renyah ditengah hingar bingar industri music ditanah air.

D’Cinnamons sendiri berdiri semenjak Sept 2004 di Bandung. Dan Personilnya terdiri dari Dodo / Diana Widoera (Lead Vokal dan akustik gitar), Bona / Ismail Bonaventura (akustik gitar) dan Laut / Louise Laura Lalitanaya (backing vokal dan bass gitar). D’Cinnamons ini mengusung musik unpluged acoustic. “Kami hanya mengedepankan konsep easy listening, khususnya dengan dengan Instrumen Akustik, dan vokal yang renyah, soulful dan natural celoteh Dodo salah satu vokalisnya.

Album perdananya yang bertitle GOOD MORNING telah dirilis semenjak Januari 2007 menyuguhkan 10 lagu dan salah satu andalannya berbahasa inggris yang berjudul “I LOVE YOU”.

Daftar Lagu

Ku Yakin Cinta.
Mayday, I’m In Love.
Loving You.
Super Girl.
Tak Takut!
I.M.U.L.
Good Morning.
Semua Yang Ada.
I Love You. Aduh.
So Would You Let Me Be…

Download 

h1

The Best Smooth Jazz ever Vol. 3

February 27, 2007

101_alma_cogan_101_when_i_fall_in_love
102_Dakota_staton_102_dedicated_to_you
103_Dean_martin_-_kiss
104-dick_haymes_-_the_more_i_see_you
105-dinah_shore_-_ive_got_you_under_my_skin
106-fred_astaire_-_cheek_to_cheek
107-helen_reddy_-_and_i_love_you_so
108-helen_shapiro_-_little_miss_lonely
109-julie_london_-_love_letters
110-kay_starr_-_crazy
111-nat_king_cole_-_l-o-v-e
112-peggu_lee_-_the_folks_who_live_on_the_hill
113-ronnie_hilton_-_magic_moments
114-stanley_turrentine_-_what_the_world_needs_now_is_love
115-vikki_carr_-_cant_take_my_eyes_off_you

201-alma_cogan_-_dreamboat
202-bobby_darin_-_a_nightingale_sang_in_berkeley_square
203-dinah_washington_-_youre_nobody_til_somebody_loves_you
204-gordon_macrae_-_youre_the_cream_in_my_coffee
205-judy_garland_-_zing_went_the_strings_of_my_heart
206-kay_starr_-_baby_wont_you_please_come_home
207-lex_baxter_-_poor_people_of_paris
208-louis_prima_-_when_youre_smiling_(the_whole_world_smiles_with_you_the_sheik_of_araby)
209-matt_monro_-_i_love_you_because
210-nancy_wilson_-_and_i_love_him
211-nat_king_cole_-_on_the_street_where_you_live
212-peggy_lee_-_somethin_stupid
213-ruthie_henshall_-_all_that_jazz
214-shirley_bassey_-_kiss_me_honey_honey_kiss_me
215-the_ron_goodwin_orchestra_-_i_say_a_little_prayer
216-tina_turner_-_night_time_in_the_right_time
217-wikki_carr_-_you_dont_have_to_say_you_love_me

301-danny_williams_-_portrait_of_my_love
302-dean_martin_-_memories_are_made_of_this
303-dinah_shore_-_it_had_to_be_you
304-ella_fitzgerald_-_its_only_love
305-joss_stone_-_for_the_love_of_you
306-julie_london_-_diamonds_are_a_girls_best_friend
307-keri_noble_-_falling
308-louis_proma_-_just_a_gigolo
309-mel_torme_-_careless_hands
310-nancy_wilson_-_the_very_thought_of_you
311-nat_king_cole_-_mona_lisa
312-peggy_lee_-_a_taste_of_honey
313-sarah_vaughan_-_evry_time_we_say_goodbye
314-soyka_-_somebody
315-stanley_turrentine_-_little_girl_blue

401-blue_cafe_-_kontrabas
402-dianne_reeves_-_smile
403-earth_kitt_-_moon_river
404-flabby_-_miss_you_all_the_time_(parole_parole)
405-gabin_-_the_thousand_and_one_nights
406-irma_thomas_-_time_is_on_my_side
407-julie_london_-_i_got_it_bad_(and_that_aint_good)
408-kanal_audytywny_-_radiowa_piosenka_o_niczym
409-keely_smith_-_someone_to_watch_over_me
410-keri_noble_-_look_at_me
411-lee_morgan_-_ill_wind
412-matt_monro_-_on_days_like_these_(italian_job_theme)
413-nancy_wilson_-_wives_and_lovers
414-nat_king_cole_-_tenderly
415-peggy_lee_-_boy_from_ipanema
416-vic_damone_-_tonight

Download Album

h1

Tompi – Playful

February 27, 2007

Balonku
Lulu Dan Siti
Salahkah
Jangan engkau ganggu cintaku
Can You Feel My Music
Valentine’s Day
Aku Tak Mau
Kekagumanku
I’m Falling In Love
Engkaulah satu-satunya
Even if ft. Groofologi
Soft Shoe
T Scat

Download Album

h1

ART ENSEMBLE OF THE WORLD ACOUSTIC VOL.1

February 23, 2007

01. Everybody’s changing – Marian Dacal
02. Crazy in love – Marian Dacal
03. This love – Marian Dacal
04. Self control – Marian Dacal
05. Don’t phunk with my heart – Marian Dacal
06. Hey ya – Audrey Nicolas
07. You’re beautiful – Audrey Nicolas
08. The whole of the moon – Slow Release feat Nat
09. Tripping – Cristina Camacho
10. All the things she said – Pol Rossignani
11. Never leave you – Audrey Nicolas
12. It’s raining again – Audrey Nicolas
13. Ain’t got no (I got life) – Audrey Nicolas
14. Starman – Odette Telleria

Download

h1

New Song Has been update

February 22, 2007

Blink 182

Song Title
1. Feeling This
2. Obvious
3. I Miss You
4. Violence
5. Stockholm Syndrome
6. Down
7. Fallen Interlude, The
8. Go
9. Asthenia
10. Always
11. Easy Target
12. All Of This
13. Here’s Your Letter
14. I’m Lost Without You

Take off your panst and jacket

Song Title
1. Anthem Part Two
2. Online Songs
3. First Date
4. Happy Holidays
5. Story Of A Lonely Guy
6. Rock Show, The
7. Stay Together For The Kids
8. Roller Coaster
9. Reckless Abandon
10. Everytime I Look For You
11. Give Me One Good Reason
12. Shut Up
13. Please Take Me Home
14. Bonus Track

Cheshire Cat

Blink 182 – Cheshire Cat -01 – Carousel.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -02 – M+M’s.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -03 – Fentoozler.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -04 – Touchdown Boy.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -05 – Strings.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -06 – Peggy Sue.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -07 – Sometimes.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -08 – Does My Breath Smell_.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -10 – TV.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -11 – Toast And Bananas.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -12 – Wasting Time.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -13 – Romeo And Rebecca.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -14 – Ben Wah Balls.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -15 – Just About Done.mp3
Blink 182 – Cheshire Cat -16 – Depends.mp3

il Divo – Siempre

01 Nights in White Satin (Notte di Luce)
02 Caruso
03 Without You (Desde el Dia Que Te Fuiste)
04 Come Primavera
05 Have You Ever Really Loved a Woman (Un Regalo Que Te Dio la Vida)
06 La Vida Sin Amor
07 Una Noche
08 you raise me up
09 amor venme a buscar
10 musica
11 bonus track – somewhere

Josh Groban – Closer

Song Title
1. Oceano
2. My Confession
3. Mi Mancherai (Il Postino) – (featuring Joshua Bell)
4. Si Volvieras A Mi
5. When You Say You Love Me
6. Per Te
7. All Improvviso Amore
8. Broken Vow
9. Caruso
10. Remember When It Rained
11. Hymne A L’Amour
12. You Raise Me Up
13. Never Let Go – (with Deep Forest)

JAMIE CULLUM – Catching Tales 

Song Title
1. Get Your Way
2. London Skies
3. Photograph
4. I Only Have Eyes For You
5. Nothing I Do
6. Mind Trick
7. 21st Century Kid
8. I’m Glad There Is You
9. Oh God
10. Catch The Sun
11. 7 Days To Change Your Life
12. Our Day Will Come
13. Back To The Ground
14. My Yard

 SERGIO MENDEZ AND BRAZIL 66 – The Best Album

01 – mais que nada.mp3
02 – scarborough fair.mp3
03 – with a little help from my friends.mp3
04 – like a lover.mp3
05 – look of love.mp3
06 – night and day.mp3
07 – fool on the hill.mp3
08 – norwegian wood.mp3
09 – going out of my head.mp3
10 – look around.mp3
11 – so many stars.mp3
12 – daytripper.mp3
13 – pretty world.mp3
14 – wave.mp3
15 – pais tropical.mp3
16 – watch what happens.mp3

All this album you can get at music.bocahklene.com and many more new album n song you can get it

h1

Various Artists – A Touch of Jazz: An Essential Female Vocals

February 21, 2007

a compilation album by blackmamba

Why I compiled this album?
Album ini gw buat khusus buat teman2 disini, dan penggemar jazz khususnya. Gw seleksi dan pilih single handedly, satu persatu, sehingga gw bisa garansi manis lagu2nya, penyanyinya bahkan kualitas suaranya.


What the hell is this about?
This is an album, where you can feel the touch of jazz. (makanya gw bikin judulnya jg itu hehe..) Album ini isinya variatif, baik dari aliran jazznya maupun penyanyinya. Semuanya easy listening, ga ada yg bikin pusing/mumet.. as for me, the main reason for me to jazzin’ my day is i wanna have a happy, relax and free life. Bagi yg udah tau lagu2nya, gw yakin seratus persen setuju ama gw, bagi yg belum tau, bakal rugi banget kalo sampai melewatkan album ini.

Who should listen to this?

well… everybody. serius. Bagi penggemar berat jazz, penggemar masing2 sub genre/aliran, jelas gw rekomen banget. Bagi yang baru/mau belajar kenalan ama jazz? ini bakal perfect banget.Disini ada nu-jazz, ada swing, ada bossa/samba, ada original jazz, ada “le parissien“, ada funk jazz, dan lain2. Penyanyi dari berbagai negara, semua gw rangkum jadi satu. Lagunya asik buat nyantai, buat nyetir, buat dinner dll. Ga percaya? coba deh.

Why I post this one in here?
Gw pengen ngenalin jazz ama temen2 yg blom terbiasa dengerin jazz.

tracklist

1. Madeleine Peyroux – Dance Me To The End Of Love (3:57)
2. Meja – Dindi (4:09)
3. Feist – Mushaboom (3:52)
4. Sitti – One Note Samba (2:10)
5. Maria Rita – Caminho Das Águas (3:11)
6. Renee Olstead – Midnight At The Oasis (3:21)
7. Lisa Ekdahl – It’s Oh So Quiet (Anais Anais) (2:38)
8. Jane Monheit – Over the Rainbow (6:40)
9. Jean Frye Sidewell – Alfle (5:18)
10. Noon – Sunny (3:23)
11. Carol Kidd – When I Dream (4:33)
12. Les Nubians – Si Je T’avais Ecute (4:16)
13. Diana Krall – Little Girl Blue (5:39)
14. Lisa Ono – So Danco Samba (2:35)
15. 15. Jeanette Lindstrom & Steve Dobrogosz – The Look of Love.mp3
16. Mindi Albair – Ordinary Love (3:44)
17. Da Costa – Acai (3:00)
18. Susan Wong – Cavatina (4:00)
19. Kahimi Karie – Zoom Up! (2:03)

Download

h1

I’m Online Again

February 17, 2007

After for a few days my internet conection in the office has a troble. And now i can post again n give u all gifts to download from me. all this review you can download at http://music.bocahklene.com

James Bond Soundtrack

James Bond Theme – The Monty Norman Orchestra
Underneath The Mango Tree – Tim Tim
From Russia With Love – Matt Monro
Goldfinger – Shirley Bassey
Thunderball – Tom Jones
Mr. Kiss Kiss Bang Bang – Dione Warwick & Shirley Bassey
You Only Live Twice – Nancy Sinatra
Casino Royale – Herb Alpert & The Tijuana Brass
The Look Of Love – Dusty Springfield
On Her Majesty’s Secret Service – The John Barry Orchestra
We Have All The Time In The World – Louis Armstrong
Diamonds Are Forever – Shirley Bassey
Live And Let Die – Wings
The Man With The Golden Gun – Lulu
Nobody Does It Better – Carly Simon
Moonraker – Shirley Bassey
For Your Eyes Only – Sheena Easton
All Time High – Rita Coolidge
Never Say Never Again – Lani Hall
A View To A Kill – Duran Duran
The Living Daylights – A-Ha
Licence To Kill – Gladys Knight
Goldeneye – Tina Turner
Tomorrow Never Dies – Sheryl Crowe
Surrender – K.D.Lang
The World Is Not Enough – Garbage
Only Myself To Blame – Scott Walker
Die Another Day – Madonna
You Know My Name – Chris Cornell
James Bond Theme – Moby

Mainstream Promo alternative Club February 2007

Tracklist:
01-kid beyond – mothership (mutaytor dublab remix)
02-black strobe – shining bright star (phones industrial version)
03-greenskeepers – 15 minutes (the rapture hushhush remix)
04-bittersweet – moving forward (charles webster vocal remix)
05-thunderball ft afrika bambaataa – electric shaka (album version)
06-depeche mode – martyr (paul van dyk vonyce lounge mix)
07-novalima – mayoral (album version)
08-justin martin – the water song (original version)
09-barsuk record – faster than a dead pony (pepe deluxe remix)
10-fedde le grand – put your hands up for detroit (tv rock and dirty south melbourne militia remix)
11-sander kleinenberg – this is new york (original mix)
12-gabriel and dresden ft jan burton – dangerous power (cicada full mix)
13-forward russia – nine (moons of neptune remix)

OST TAXI 4


01-black_eyed_peas-pump_it.mp3 02-sniper-quoi_quil_arrive.mp3 03-kery_james_feat._anissa_stili-symphonie_damour.mp3 04-melissa_feat._akhenaton-avec_tout_mon_amour.mp3 05-j-mi_sissoko_feat._lino-ghetto.mp3 06-bakar-etre_un_homme.mp3 07-shym-victoire_(remix).mp3 08-el_matador-generation_taxi.mp3 09-tunisiano-rien_a_foutre.mp3 10-saian_supa_crew-mets_les_gaz.mp3 11-k-reen_feat._ol_kainry-anticonformiste.mp3 12-medine-les_contraires.mp3 13-mafia_k1_fry-on_vous_gene.mp3 14-melissa_feat._khaled-benthi.mp3 15-tairo_feat._diams-qui_on_appelle.mp3 16-sir_samuel-frerot.mp3 17-akil-nahreg_alik.mp3 18-sinik-ennemi_detat.mp3 19-nessbeal_feat._k-reen-legende_dhiver.mp3 201_rimk_feat_gimenez.e_-_hommage.mp3 202_l.i.m_larsen_et_boulox_-_taximan.mp3 203_grodash_-_ennemi_public.mp3 204_kalash_lafro_(berreta)_-_retour_a_la_base.mp3

ASHLEY TISDALE – Headstrong

1. Intro
2. So Much For You
3. He Said, She Said
4. Be Good To Me
5. Not Like That
6. Unlove You
7. Positivity
8. Love Me For Me
9. Goin Crazy
10. Over It
11. Don’t Touch (The Zoom Song)
12. We’ll Be Together
13. Headstrong
14. Suddenly

TV Theme Soundtrack

TV Theme Soundtrack – Airwolf Theme.mp3
TV Theme Soundtrack – Bram Stoker’s Dracula.mp3
TV Theme Soundtrack – Superman.mp3
TV Theme soundtrack – the a team.mp3
TV Theme Soundttrack – Braveheart.mp3
TV Themes – Batman.mp3
TV Themes – Hunter theme.mp3
TV Themes – Itchy Snd Scratchy.mp3
TV Themes – McGyver.mp3
TV Themes – Tom and Jerry.mp3
TV Theme – 21Jump Streets.mp3
TV Theme – BJ And The Bear.mp3
TV Theme – Charlie’s_Angels.mp3
TV Theme – CHIPs(2).mp3
TV Theme – Combat.mp3
TV Theme – Dallas.mp3
TV Theme – Dora The Explorer.mp3
TV Theme – Growing Pains.mp3
TV Theme – Hulk.mp3
TV Theme – Little House On The Prairie.mp3
TV Theme – Oshin (NHKDrama).mp3
TV Theme – Rugrats.mp3
TV Theme – Simpsons.mp3
TV Theme – Six Million Dollar Man.mp3
TV Theme – soundtrack – the a team.mp3
TV Theme – SpongeBob SquarePants.mp3
TV Theme – Who’s The Boss.mp3

Anti Valentine Album



Track Listings:
01 I Don’t Give A Fuck – Peaches
02 I Hate Myself For Loving You – Joan Jett & The Blackhearts
03 Everyday I Love You Less And Less – Kaiser Chiefs
04 Who Needs Love – Razorlight
05 Girlfriend In A Coma – The Smiths
06 Stoppin’ The Love – KT Tunstall
07 Song for the Dumped – Ben Folds Five
08 Letter Read – Rachael Yamagata
09 Tearing – Rollins Band
10 Ever Fallen In Love (With Someone You Shouldn’t’ve With) – Buzzcocks
11 Die Die My Darling – Metallica
12 This Is Not A Love Song – Public Image Limited
13 Dancing With Myself – Billy Idol
14 Should I Stay Or Should I Go – The Clash
15 Fuck It Up – Towers Of London
16 Stabbed In The Heart – Damone
17 You’re The Reason I’m Leaving – Franz Ferdinand
18 Army Of Me – Bjork (feat. Skunk Anansie)

h1

OST Badai Pasti Berlalu

February 11, 2007

Badai Pasti Berlalu (Ari Lasso)
Merpati Putih (Astrid)
Pelangi (Glenn Fredly)
Semusim (Vinno and Raihannun)
Khayalku (Paul T Five)
Baju Pengantin (Marshanda)
Cintaku (Lucky Octavian)
Matahari (Nindi)
Angin Malam (Andi /Rif)
Merapih Alam (Audy)
Serasa (Ello)

Download Album

h1

ERIC CLAPTON – Cream of Clapton

February 11, 2007

1. I Feel Free – (with Cream)
2. Sunshine Of Your Love – (with Cream)
3. White Room – (with Cream)
4. Crossroads – (with Cream)
5. Badge – (with Cream)
6. Presence Of The Lord – (with Blind Faith)
7. Blues Power
8. After Midnight
9. Let It Rain
10. Bell Bottom Blues – (with Derek & The Dominos)
11. Layla – (with Derek & The Dominos)
12. I Shot The Sheriff
13. Let It Grow
14. Knockin’ On Heaven’s Door
15. Hello Old Friend
16. Cocaine
17. Wonderful Tonight
18. Promises
19. I Can’t Stand It

Download Album Please go to here

h1

Jamiroquai – High Times: Singles 1992-2006

February 11, 2007

Song Title
1. When You Gonna Learn
2. Too Young To Die
3. Blow Your Mind
4. Emergency On Planet Earth
5. Space Cowboy
6. Virtual Insanity
7. Cosmic Girl
8. Alright
9. High Times
10. Deeper Underground
11. Canned Heat
12. Little L
13. Love Foolosophy
14. Corner Of The Earth
15. Feels Just Like It Should
16. Seven Days In Sunny June
17. (Don’t) Give Hate A Chance
18. Runaway
19. Radio

Download 

h1

Romantic Valentine part 2

February 8, 2007

1. David Gates – Lady valentine (3:33)
2. George Benson and Roberta Flack – You’re the Love of Ly Life (2:47)
3. Nicole Scherzinger – I’ll Be Your Love (5:42)
4. Josh Groban – When You Say You Love Me (4:35)
5. Jamie Foxx & Beyonce – When I First Saw You (Duet) (3:01)
6. Kelly Clarkson – A Moment Like This (3:51)
7. Celine Dion – Because You Love Me (4:34)
8. Jay Graydon – When You Look In My Eyes (4:09)
9. Fourplay – Let’s Make Love (3:56)
10. Colin Raye & Susan Ashton – the gift (3:42)
11. Keith Martin – Never Find Someone Like You (4:32)
12. Rod Stewart – Have I told you lately that I (4:02)
13. Sarah Brightman & Cliff Richard – All I Ask Of You (4:33)
14. Ronan Keating – The Way You Make Me Feel (3:49)
15. All 4 One – I Will Be Right Here (4:24)
16. Backstreet Boys – Backstreet Boys – I Need You Tonight (4:23)
17. Nancy Wilson & Ramsey Lewis – The Two of Us (4:32)
18. George Benson – Nothing Gonna Change My Love For You (3:58)
19. Nicole Kidman – Moulin Rouge – Come What May (4:48)

Download

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.