h1

You Are My Everything

July 6, 2006

(feat. Red)

Cruising when the sun goes down
Cross the sea
Searching for something inside of me

I would find all the lost pieces
Hardly feel deep in real
I was blinded now I see

Hey hey hey you’re the one
Hey hey hey you’re the one
Hey hey hey I can’t live without you

Take me to your place
Where our heart belongs together
I will follow you
You’re the reason that I breath

I’ll come running to you
Fill me with your love forever
Promise you one thing
That I would never let you go
‘Cause you are my everything

You’re the one, you’re my inspiration
You’re the one, kiss, you’re the one
You’re the light that would keep me safe and warm
You’re the one, kiss, you’re the one

Like the sun goes down, coming from above all
To the deepest ocean and highest mountain
Deep and real deep I can see now

9 comments

  1. uuuuhhhh……….
    i luv this song!!!!!!!
    karna mengingatkanku pada seseorang……….

    banyakin lagu glenn-nya dunk!


  2. wouuuuwhh,, lagunya asiik bgt!! ya.. lumayan nyambung lah sama seseorg… slaen ini gw jg suka lgu glenn yg kisah romantis,, lgunya enakk…


  3. aduuhh.. seneng aq ma lagunya… >0


  4. aduuh.. seneng aq ma lagunya.. kereenn.. ga bosen2 dengerin… uda jatuh cinta pas ptama kali dengerin.. x) ahuahuhau…


  5. hauyahuy naun atuhg nya meni ewwh daso


  6. kami dari team creative memper sembah kan dengan bangga .. !!

    KEEP metal ahg \m/
    rie kangen ceu ceu olang

    dian dalam berrita


  7. lagu ini yang bwat band skul q jadi juara,,,


  8. gw ditembak pake lagu ini

    tapi sekarang dah putus…
    hux… hux…


  9. salam kak glen,

    soal lagu ini yah sangat bangus banget but napa ga sesering mungkin yahh di putar di televisi or radio yahhh???
    untuk album happy sunday(hard rock /30nov07)….mmmmmm aku telah melihat n mendengar langsung klo ternyata suara kakak semakin bagus n mungkin untuk words nya aku pikir ga perlu lha terlalu digimanain gtu krn klo mmg kakak punya talenta menyanyi n menciptakan lagu yahh klo bisa yang membangun pemuda/i bangsa ini untuk lebih saling mengasihi jangan melakukan seperti yang telah kakak lakukan …sudah tau salah tetep dilakukan n sudah tahu klo disakiti itu sangat sakit napa masih menyakiti???memang ga ada yang abadi dibumi ini, yahhh aku tetep sangat saluut dengan talenta kakak semoga bahagia….



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: