Archive for 2007

h1

New Blog for Free Mp3 Download

July 24, 2007

Berhubung kemarin ada masalah dengan tempat free mp3 download gw, sekarang gw dah coba bikin tempat download mp3 yang baru, tapi karena kemarin sebagian besar file mp3 gw di delete jadi web yang baru ini masih belum sebanyak dulu file mp3nya. Tapi gw dan team akan berusaha terus ngupdate dan upload lagu2 terbaru setiap hari.

Bagi yang berminat mau download mp3 gratisan bisa pergi ke blog ini atau bisa langsung ke forum ini.

I’ll be waiting you there guys.. :D

h1

Hot Single This Week

July 15, 2007

TRAVIS – SELFISH JANE



“Selfish Jean” adalah sebuah single dari band alternative rock asal Scottish (Travis) lagu ini merupkan lagu ditrack ke dua dalam album mereka yang keluar ditahun 2007 ini yang berjudul The Boy With No Name. Dan lagu ini merupakan single kedua mereka di album tersebut, yang sudah direlease pada 9 July 2007 lalu.

Selfish Jean was written by Fran Healy between 2005 and 2006, most likely in his apartment in New York, and was demoed using Healy’s own computer. He sampled the drum intro from the Iggy Pop song Lust For Life, looped it to create a basic rhythm, and then played the song and recorded vocals over the top of the rhythm track. The demo was then taken to Travis drummer Neil Primrose as an example of what to play, and thus, the song exists in its current form.

Link..

MARION RAVEN – FALLING AWAY


Masih ingat dengan Group M2M..?? Itu merupakan group yang beranggotakan 2 cewe cantik, muda dan imut. Dan ini Marion Raven adalah salah satu anggotanya yang saat ini sudah sibuk bersolo karir. “Falling away” ini merupakan single pertama dari terbarunya “Set Me Free”. Pokoknya enak deh lagunya yang pasti dan rada-rada ngerock musicnya dikit..

Link…

DAME SHIRLEY BASSEY – GET THE PARTY STARTED


Single ini aslinya di nyanyikan oleh PINK dan di nyanyikan ulang oleh Dame Shirley Bassey yang merupakan artis yang dapat kesempatan 3 kali untuk menyanyikan lagu untuk OST JAMES BOND 007. Gimana lagunya PINK setelah dibawakan oleh Shirley Bassey ini..?? Yang pasti beda banget karena ada nuansa orkestra serta sedikit sariosa ala si Shirley ini.. yang pasti enak bangetlah..

Link..

Avril Lavigne – The Scientist

Setelah kemarin si Avril ini mengcover song lagu dari musisi legendaris John Lennon – Imagine yang kurang sesuai dan rada kurang asik sekarang dia mencoba lagi menyanyikan salah satu lagu hitsnya Coldplay yang The Scientist. Disini menurut gw lebih bagus dari pada dia mengcover song lagunya si Om John. Penasaran kayak gimana..?? klik aja link ini yach..

Link..

h1

Ella Fitzgerald – Forever Ella (2007)

June 13, 2007

Until my music page online again i’ll try to post some link in this blog.

Blackmamba says:
Ella Fitzgerald, aka Lady Ella, aka The First Lady of Song, a phenomenal name in jazz world for more than half century. She sold more than 40 million copies world wide, and also the owner of the voice that will never be matched, compared and forgotten. If she still alive, she would reach 90 years old several days ago, on April 25th. Her voice is unique, 3 octave full, with really clear intonation and pronounciation, also capable of doing a perfect scat. She became an inspiration of hundreds artists after her, named Jamie Cullum, Jane Monheit, Madeleine Peyroux, Jill Scott for example. In this album, you can listen to 20 best love songs of Ella. This album was released in celebration of her 90th birthday. A trully magical and fantastic compilation that will highlight all her best days, and what a true legend she was. This is an essential album guys, so.. for you who still don’t have Ella’s songs, do listen and find the answer, why Ella is phenomenal.

1. Ev’ry Time We Say Goodbye
2. Cry Me A River
3. Manhattan
4. Best Is Yet To Come
5. I Get A Kick Out Of You
6. Cheek To Cheek
7. Don’t Fence Me In
8. Get Happy
9. Night And Day
10. Let’s Face The Music And Dance
11. Summertime
12. Someone To Watch Over Me
13. Let’s Do It (Let’s Fall In Love)
14. They Can’t Take That Away From Me
15. Let’s Fall In Love
16. You Do Something To Me
17. One For My Baby (And One More For The Road)
18. Fine Romance
19. Wait Till You See Him
20. Angel Eyes

h1

the acount is suspended

June 10, 2007

sorry banget guys web free mp3 download gw untuk sementara di blok atau kasarnya kena blok dari host tempat gw langganan hostnya. karena katanya webnya berisikan atau menginfokan “copyright content” gw akan coba cari-cari hosting baru yang mungkin bisa atau boleh untuk menginfokan atau memberikan share untuk copyright content.

mungkin ada teman-teman yang biasa berkunjung diweb gw untuk memberikan informasi mengenai hosting yang boleh untuk meletakan atau untuk share mp3 silahkan kabar-kabarin gw biar secepatnya webnya bisa gw aktifkan kembali dan gw bersama team gw bisa untuk ngasih koleksi2 mp3 buat teman-teman semua yach.. :d

english version :

sorry guys.. my web free mp3 download has been suspended for a moment. cause i got  warning from the hosting company about copyright content.  i’ll try to move all my data in a new host as soon as posibble.

if you have a info about hosting can put info about mp3 you can tell to me.. thanks

h1

VA – Tank Top 40 Heart Beat Station

May 10, 2007

Oh god i have a litle boring to update my blog in this place. and i’m a little busy in my work. but for this time i have some spesial album for you all guys. I make some kompilasion album from the hits song in this week.  and the name is Tank Top 40. Why i give this name? becouse this one the most program at Heart Beat Station Streaming Radio accidentally i’m make the chart for this radio. So you can enjoy it this album..include with art cover if you play with itunes or jet audio player.

So enjoy this guys..

Tracklist :

CD 1

Within Temptation Ft Keith Caputo – What Have You Done
Hilary Duff – With Love
Rihanna & Nicole Scherzinger – Winning Women
Gareth Gates – Changes
Fall Out Boy – This Ain’t A Scene, It’s An Arms Race
Dolores O’riordan – Ordinary Day
Ne-Yo – Because Of You
Korn – Freak On A Leash (Ft. Amy Lee)
Beyonce ft Shakira – Beatiful Liar
Stephanie McIntosh – So Do I Say Sorry First
Linkin Park – What I’ve Done
Jewel – Quest For Love
Girls Aloud Vs Sugababes – Walk This Way
Mandy Moore – Extra Ordinary
Bon Jovi – Make A Memory (You Want To)
Jason Mraz – The Beauty In Ugly
Avril Lavigne – Girlfriend
Helena Paparizou – Teardrops
Rihanna feat. Jay-Z – Umbrella
THaley Bennett and Hugh Grant – Way Back Into Love

CD 2

Good Charlotte – Keep Your Hands Off My Girl
Timbaland Ft. Nelly Furtado And Justin Timberlake – Give It To Me
Michael Bublé – Everything
John Legend – P.D.A (We Just Don’t Care)
Melanie C – The Moment You Believe
Natasha Bedingfield – (I Wanna Have Your) Babies
Cascada – Miracle
Mika – Grace kelly
Michael Learns To Rock – It’s Only Love
Snow Patrol – Signal Fire (spiderman 3 ost)
Sophie Ellis Bextor – Catch You (Radio Version)
Alanis Morissette – My Humps
Maroon 5 – Makes Me Wonder
Ashley Tisdale – Be Good To Me (Rap Version)
JoJo – Anything (Radio Edit)
Amy Winehouse – Back To Black
Björk – Earth Intruders (Radio Edit)
Muse – Invicible
Kelly Clarkson – Never Again
Brian McFadden – Like Only A Woman Can

you can download in here 

h1

Dream Theater – Systematic Chaos (2007)

April 9, 2007

Info i get from Wikipedia.org

Released June, 2007
Recorded September 2006February, 2007
Avatar Studios in New York City
Genre Progressive metal
Length 78:41
Label Roadrunner Records
Producer(s) John Petrucci
Mike Portnoy

Systematic Chaos is the upcoming ninth studio release of the progressive metal band Dream Theater. It is Dream Theater’s first album with Roadrunner Records.

Systematic Chaos was written and recorded from September 2006 to January 2007 at Avatar Studios in New York City, co-produced by drummer Mike Portnoy and guitarist John Petrucci and engineered by Paul Northfield. The final mix was signed off on Valentine’s Day, February 14, 2007.[1] The final master of the CD was finished and the track listing was released[2] on February 21, 2007. It is scheduled for release in June, 2007.

Fifty Dream Theater fans from the New York area were given the opportunity to perform on the new album in January 2007 through Portnoy’s Internet forum, and have provided chants for at least one of the songs.

In an interview with Tama.com, drummer Mike Portnoy described the album as “Heavy and technical, powerful and dynamic — all of the elements that people kind of expect out of a Dream Theater album. All of the styles and sounds are intact, but we wanted to make it a real sonic explosion. It’s very dramatic and aggressive.”

The album will also contain another, and possibly the last song in Mike Portnoy’s series of songs about his experience with alcoholism (so far The Glass Prison on Six Degrees of Inner Turbulence, This Dying Soul on Train of Thought and The Root of All Evil on Octavarium).

Contrary to some earlier reports, there are eight tracks (as “In the Presence of Enemies” is in two parts).

Tracklist :

  1. “In The Presence of Enemies Pt. 1″ – 9:00
  2. “Forsaken” – 5:36
  3. “Constant Motion” – 6:55
  4. “The Dark Eternal Night” – 8:51
  5. “Repentance” – 10:43
  6. “Prophets of War” – 6:01
  7. “The Ministry of Lost Souls” – 14:57
  8. “In The Presence of Enemies Pt. 2″ – 16:38

And if you want to download you can go to my music web

h1

Dj Hunt 2007 …. gbuung yuukk guys……

April 8, 2007

hollla…. kami dr team heartbeatstation lagi meng hunting kamu2 yg pingin jd dj di Radio HBS…syaratnya gampang aja kok:

1. koneksi internet ndak boleh dial up
2. harus ada komitmen yg sungguh sama radio HBS jadi jangan cuma pingin jadi DJ aja tp kudu ada niat..

applikasinya bisa diambil di forum.heartbeatstation.net then di donlot truz dikirim ke
heartbeatstation@hotmail.com …skalian ikutan forumnya yaaa tapi kudu register dulu..

terus buat kamu2 yg blom pernah denger kayak apa sih radio HBS itu boleh aja klik di
http://heartbeatstation.info/listen.pls atau tinggal add url saja alamat tersebut di winamp kamu and add id yahoo messengernya di heartbeat.station@yahoo.com untuk merequest lagu atau mau bertanya-tanya mengenai masalah menjadi dj ini kepada dj yang lagi siaran.

kita juga punya websitenya lho… boleh ditengok di http://www.heartbeatstation.info/radio/crews.html

so kehadiran kamu smua ditunggu yaaa… dan kapan lagi ada kesempatan kayak gini buat melatih dirimu semua menjadi seorang dj radio.
HeartBeatStation .. You World Cyber Radio

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.