h1

Dream Theater – Systematic Chaos (2007)

April 9, 2007

Info i get from Wikipedia.org

Released June, 2007
Recorded September 2006February, 2007
Avatar Studios in New York City
Genre Progressive metal
Length 78:41
Label Roadrunner Records
Producer(s) John Petrucci
Mike Portnoy

Systematic Chaos is the upcoming ninth studio release of the progressive metal band Dream Theater. It is Dream Theater’s first album with Roadrunner Records.

Systematic Chaos was written and recorded from September 2006 to January 2007 at Avatar Studios in New York City, co-produced by drummer Mike Portnoy and guitarist John Petrucci and engineered by Paul Northfield. The final mix was signed off on Valentine’s Day, February 14, 2007.[1] The final master of the CD was finished and the track listing was released[2] on February 21, 2007. It is scheduled for release in June, 2007.

Fifty Dream Theater fans from the New York area were given the opportunity to perform on the new album in January 2007 through Portnoy’s Internet forum, and have provided chants for at least one of the songs.

In an interview with Tama.com, drummer Mike Portnoy described the album as “Heavy and technical, powerful and dynamic — all of the elements that people kind of expect out of a Dream Theater album. All of the styles and sounds are intact, but we wanted to make it a real sonic explosion. It’s very dramatic and aggressive.”

The album will also contain another, and possibly the last song in Mike Portnoy’s series of songs about his experience with alcoholism (so far The Glass Prison on Six Degrees of Inner Turbulence, This Dying Soul on Train of Thought and The Root of All Evil on Octavarium).

Contrary to some earlier reports, there are eight tracks (as “In the Presence of Enemies” is in two parts).

Tracklist :

  1. “In The Presence of Enemies Pt. 1” – 9:00
  2. “Forsaken” – 5:36
  3. “Constant Motion” – 6:55
  4. “The Dark Eternal Night” – 8:51
  5. “Repentance” – 10:43
  6. “Prophets of War” – 6:01
  7. “The Ministry of Lost Souls” – 14:57
  8. “In The Presence of Enemies Pt. 2” – 16:38

And if you want to download you can go to my music web

33 comments

  1. GUA BUTUH BANGET SYSTEMATIC CHAOS!!!!!!!
    KALO LO PUNYA, TOLONG KIRIMIN GUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  2. GUA JUGA


  3. minta lagu download nya donk…..
    gimana sih cara ngedownload nya????


  4. MAN !! GEMANA CARA DOWNLOADNYA ???? GUE UDAH SAKAW DT, NEHHH !!


  5. gimana sih cara ngedownloadnya, aq udah download tapi ga bisa di buka


  6. fucken fake


  7. Hey, the last links are totally fake! but.. I liked it.. anyone have an idea who the hell they are???


  8. gue jg sangat pengen,…tp gmn caranya????


  9. i need a new album”dream theater”,…pleas..,,


  10. please tolong gimana caranya download album dream theater yg baru


  11. mau download? Buka Multiply.com

    Pasti Ada, Gw udah dapet… Atau untuk lebih jelas gimjana cara downloadnya, Kunjungi Group DT gw Di Friendster.. di sini :

    http://www.friendster.com/group/tabmain.php?statpos=mygroup&gid=528841


  12. Here the link http://mp3d.blogspot.com


  13. http://superpinjal.multiply.com .. you can find the brand new album of DT there .. check it out Pallz !!!


  14. woi bagi donk lagu lagunya, jangan dengerin sendiri wa juga pengen ! wekekekekek kalo bisa bagi mp 3 nya aja dagh ! asem


  15. coba disini deh…
    http://rapidshare.com/files/31523566/systaichas.rar
    Password: re-uped


  16. ยังไม่ได้ฟัง อ่ะหา โหลดมาฟังอยู่ ถ้าเจ๋ง จะบอก แต่ คิดว่า น่าจะเจ๋ง แน่นอล


  17. pengen…………………………………….


  18. gw juga pengen DT dong


  19. please yang dah punya tolong bgt dong gw dah kangen bgt nih. kemarin dah gw cari ada sih tapi mahal bro


  20. bwt tmn2 yg butuh systematic chaos,,bisa jg donlot di multiply.com,,tp daftar dulu jd member(gratis lah!).
    abis ntu cari di search engine nya,,ntar kalian bakal nemuin website tmen2 lain yang punya tu mp3..
    silakan buka2,,n met donlot2 y!
    smoga berguna..^^
    ciao..^^


  21. tolong… tolong… tolong… tolong…. berikan systematic chaos padaku… tolong…
    tolon… tolon… tolon…
    tolo…
    tolo…
    tolo…
    tol…
    tol…
    tol…
    to..
    to.. to..
    t.. t.. t..


  22. makasih atas bantuannya,aku dah kangen banget pingin dengerin ni lagu.kalau ada yang punya lengkap semua album DT tolong beri tau situsnya dong.tq banyak ^0^


  23. gw juga butuh album dream theater yg synematic chaos pleaseeeeeeeee
    klo ada ma album string quartet tribute to dream theater kirim donx……please bgt da balageur….!!!


  24. tolong bos carikan dream theatre : the six degrees of inner turbulence. udh gw cari tapi gak dapat


  25. kalo gw daripada donlod mending beli cd nya (kalo terasa mahal beli di glodok sambil berdoa dalam hati maafin gw ya DT baru bisa beli yang bajakan…) habis itu di rip jadi .wma ato .mp3 dengan kualitas yang setara cd!!! lebih gahar suaranya…


  26. tolong gua butuh skali lagunya dream yheater systematic chaos,soalnya gua ngefans banget ama itu band, plisssss !


  27. tolong gua butuh skali lagunya dream theater systematic chaos,soalnya gua ngefans banget ama itu band, plisssss !


  28. ya ne, gw butuh jg album systematic chaos, kirim donk, plis plis plis..


  29. Guwe Uda puNya lagUn SysTematic Chaos klo Mau
    Call me : 03170392425


  30. gwe lgi nyari keyboardiss ni


  31. I did to my next interviewer. ,


  32. The gold outflow means that France must eventually contract its inflated paper francs in order to prevent a loss of all of its gold. ,



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: